İnternet & Teknoloji Pcye şarj kablom sıkıştı çıkaramıyorum nasıl çıkarabilirim? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Acil yardım help help help Güncellemeler+1 yıl İşlem tamamdır güç bela çıkarttım sağolun gencolar 😪🙏 Pcye şarj kablom sıkıştı çıkaramıyorum nasıl çıkarabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. PC yi kapatın. Kaployu sağa sola, yukarı aşağı oynatarak sertçe çekin. Başka çözüm yok. Tabi içini açmayı bilmiyorsanız. 0 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Sağolun çikarttim Yorumla Rose2113 +1 yıl 👍 Yorumla
Tomcoe Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Azıcık yeltenip fbi derecesinde güç uygulayarak çekersen kablo çıkar ve bilgisayarın rahat nefes alır çekirge 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mecburen sertçe çekeceksin başka bir çözümü yok 0 1 Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Usb yerine bak bakalım çalışıyor mu? Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nasıl çıkarttın 😂 0 5 Yorumla Mcrklm +1 yıl Korka korka sertçe çektim ama çıktı Yorumla Torquay +1 yıl Takma tekrar bu sefer hasar verirsin 😂 Yorumla Mcrklm +1 yıl Evet ya Yorumla Torquay +1 yıl Geçmiş olsun yine de stres yaşadın Yorumla Mcrklm +1 yıl Hem de nasıl ikisi de bozulcak diye Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çek çıkar ya 0 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Çekiyom gelmiyo Yorumla picmisinenes +1 yıl Biraz sert Çek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
PC yi kapatın. Kaployu sağa sola, yukarı aşağı oynatarak sertçe çekin. Başka çözüm yok. Tabi içini açmayı bilmiyorsanız.
Sağolun çikarttim
👍
...
Azıcık yeltenip fbi derecesinde güç uygulayarak çekersen kablo çıkar ve bilgisayarın rahat nefes alır çekirge
Mecburen sertçe çekeceksin başka bir çözümü yok
Usb yerine bak bakalım çalışıyor mu?
Mengeneye tuttur, kerpetenle çek yavrum
Nasıl çıkarttın 😂
Korka korka sertçe çektim ama çıktı
Takma tekrar bu sefer hasar verirsin 😂
Evet ya
Geçmiş olsun yine de stres yaşadın
Hem de nasıl ikisi de bozulcak diye
Çek çıkar ya
Çekiyom gelmiyo
Biraz sert Çek