İnternet & Teknoloji Buzdolabını açtınız ve bu manzara var. Klavyedeki son emojiye göre tepkiniz ne olur? Sunshine_meow Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Benim tepkim 👉 “👻”Klavyenizdeki son emojiye göre tepkiniz ne olur 😃 Buzdolabını açtınız ve bu manzara var. Klavyedeki son emojiye göre tepkiniz ne olur? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Güzel bir tepki veremezdim çünkü diyetteyim istesem de yiyemem yani. ama gerçekten de güzel görünüyor bunlardan iyi hediye olurdu sevgiiye 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Ama ama ama canım çektiii ☁️ Bu emoji çıktı herhalde bulutlar gelene kadar yerim anlamında falan 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl şeker komasına girmek asla istemem. benim için en önemli olan şey ettir. pasta yerine et görsem daha çok mutlu olurdum. 0 0 Yorumla
ElvannnCan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aa bu ne hep tatlı niye tuzlu yok başım ağrır derdim 😒 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 😃 bu ne ya sööcşcşclf son emojim buymuş ama böyle bir manzarayla karşılaşsam şöyle 😻 olurum 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde peynir yok, parayı gidip bunlara mı vermiş? 😏Aşırı çikolata açıkçası midem bulanır benim. 0 0 Yorumla
Berakura Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yaaa amaaa.. Bunu niye gördüm neyse.. Bişi yok bişi yok bişi yok.. 😄😋 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl tutmayın beni üzerine bir emoji varsa :D :D 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Tepkim olmazdı sonuçta tatlı yani sqrma olsay neyse 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben bunlardan yersem gece uyuyamam, kalori hesabına gömülürüm. 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ne klavyesi telefondan toplu mesaj çekerim resim atıp altına "gelin" yazarım 😂 0 0 Yorumla
relax17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Hem sevinirdim hem kilo alacağım İçin üzülürdüm 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 😀 bu olurdu bence fazlasiyla manidar sjhshsh 0 0 Yorumla
Schwimmeninbenzin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hansel ile gratel emojisi var mı 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ_ツ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İki sn bakınca soluğu hastanede alıyosunn 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. İçin de dondurma varsa iyi 😂 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. 🎉🎉🎉🎉 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. 🐰 Bu oluomus 😂 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. 🎈✨ buymuş 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. 🤪🤪🤪 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 854 cevap paylaştı. 🧑🍼 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. 😂😂😂☺️☺️☺️☺️🥳🥳 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Güzel bir tepki veremezdim çünkü diyetteyim istesem de yiyemem yani. ama gerçekten de güzel görünüyor bunlardan iyi hediye olurdu sevgiiye
Ama ama ama canım çektiii ☁️ Bu emoji çıktı herhalde bulutlar gelene kadar yerim anlamında falan
şeker komasına girmek asla istemem. benim için en önemli olan şey ettir. pasta yerine et görsem daha çok mutlu olurdum.
Aa bu ne hep tatlı niye tuzlu yok başım ağrır derdim 😒
😃 bu ne ya sööcşcşclf son emojim buymuş ama böyle bir manzarayla karşılaşsam şöyle 😻 olurum
Evde peynir yok, parayı gidip bunlara mı vermiş? 😏
Aşırı çikolata açıkçası midem bulanır benim.
Yaaa amaaa.. Bunu niye gördüm neyse.. Bişi yok bişi yok bişi yok.. 😄😋
tutmayın beni üzerine bir emoji varsa :D :D
Tepkim olmazdı sonuçta tatlı yani sqrma olsay neyse
Ben bunlardan yersem gece uyuyamam, kalori hesabına gömülürüm.
Ne klavyesi telefondan toplu mesaj çekerim resim atıp altına "gelin" yazarım 😂
Hem sevinirdim hem kilo alacağım İçin üzülürdüm
👍 son emoji ahahaahahh😂😂
😂😂😂 aynen bu
😴 rüyadayım hala zannederim
😱😋benimki böyle
Bozulur bu kadar tatlı yazık
😀 bu olurdu bence fazlasiyla manidar sjhshsh
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀wow wow wowwww
🥲🥲🥲🥲🥲🥲oyy bebeklere bak
Hansel ile gratel emojisi var mı
Canım çekti emojim ise bu🥰