İnternet & Teknoloji 2 ay İnstagram silinen mesajları geri getirmenin bir yolu yok mu😭? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İnstagram silinen mesajları geri getirmenin bir yolu yok mu😭? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
ahdystopia Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay 3 mum alıyorsun. sıra sıra üzerlerine oturuyorsun. en son dua ediyorsun. şanslıysan mesajlar geri gelecek 0 0 Yorumla
tenedos Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. gel beraber ağlayalım bendede o sorun var 0 11 Yorumla Soran 2 ay Off ya 😭 bence bir yolu var ama biz bilmiyoruz Yorumla tenedos 2 ay ya ben denedim bi yolunu hepsi gelmedi arşivden indirtiyon mail atıyolar ama istediğim mesajlar gelmedi başkaları gelmişti :( Yorumla Soran 2 ay Evet onu ben de yapmıştım 🥲 Yorumla tenedos 2 ay hangi köşede zırlıyacaktık Yorumla Soran 2 ay yorumlarda biri yazmış yolu var diye ama anlamadım Yorumla tenedos 2 ay sallamış gördüm dil saat felan değiştirmek hiç bir şey ifade etmez Yorumla Soran 2 ay Bence de Yorumla tenedos 2 ay sana neden mesajları geri istiyon Yorumla Soran 2 ay keşke silmeseydim bir an sinirlendiğim için sildim sonra pişman oldum 😭 Yorumla tenedos 2 ay benimki daha kötü hesab adını felanda hatırlamiom Yorumla Soran 2 ay bu daha kötüymüş evet 🥲 Yorumla
KİMSESİZBABAA Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Var. 0 5 Yorumla Soran 2 ay Nedir? 🥹 KİMSESİZBABAA 2 ay Dili değiştir bir dene olmadı tarihî geri al oda olmasa söyle program diyecem onla ya Soran 2 ay Nasıl yani dili değiştirince mesajlar nasıl gelebilir ki? KİMSESİZBABAA 2 ay Dediğimi yapsan Soran 2 ay ee nasıl yapcam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
3 mum alıyorsun. sıra sıra üzerlerine oturuyorsun. en son dua ediyorsun. şanslıysan mesajlar geri gelecek
gel beraber ağlayalım bendede o sorun var
Off ya 😭 bence bir yolu var ama biz bilmiyoruz
ya ben denedim bi yolunu hepsi gelmedi arşivden indirtiyon mail atıyolar ama istediğim mesajlar gelmedi başkaları gelmişti :(
Evet onu ben de yapmıştım 🥲
hangi köşede zırlıyacaktık
yorumlarda biri yazmış yolu var diye ama anlamadım
sallamış gördüm dil saat felan değiştirmek hiç bir şey ifade etmez
Bence de
sana neden mesajları geri istiyon
keşke silmeseydim bir an sinirlendiğim için sildim sonra pişman oldum 😭
benimki daha kötü hesab adını felanda hatırlamiom
bu daha kötüymüş evet 🥲
Var.
Nedir? 🥹
Dili değiştir bir dene olmadı tarihî geri al oda olmasa söyle program diyecem onla ya
Nasıl yani dili değiştirince mesajlar nasıl gelebilir ki?
Dediğimi yapsan
ee nasıl yapcam?
Yok knk giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
boş ver yenisini yazalım.
Yok ben çok aradım
Yok.
Yok kesinlikle