Wechatte birilerini salladığımda sürekli bana yakın kilometreler çıkıyor hadi o da sorun değil profil resimlere tıkladıklarımda resimler kalitesiz mesaj attığımda hiçbirisi bana cevap vermiyor hep fake hesap karşıma çıkıyor, bunun 1 ay öncesine kadar 2000-8000 kilometredeki insanlarla rahatlıkla konuşup ekleşebiliyordum, birçok internet uygulaması dahil araştırdım sorunun kaynağı nedir öğrenemedim, ben dahil birçok kişi aynı sorunu yaşıyormuş, teknolojiyle arası iyi olup bana yardımcı olacak bir kişi var mı bu problem için🙏🏼
Uygulama neymiş bir bakayım dedim, üye olmak için zaten üye olmuş birinin qr kodunu istiyor. Tanıdığımda zaten whatsapp’dan konuşuyorum. Onu nasıl yapacaksam 😂 Saçmalamışlar biraz.
yani 10 sene önce falan kullanıyorduk biz sanırım. ben çoktan trendi geçmiştir sanıyordum. yani 3 milyar diyorsun da sadece çin ve hindistan nüfusları 2 milyar 800 milyon falan zaten. çoğunluğu çin falan kullanıyordur o yüzden 3 milyardır yani.
vay be. benimde geçen gün daha aklıma geldi bir arkadaşım çok kullanıyordu zamanında neydi len o uygulama diye sormuştum kendi kendime. bu soruyu görünce " he doğru wechatti len wechat " dedim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uygulama neymiş bir bakayım dedim, üye olmak için zaten üye olmuş birinin qr kodunu istiyor. Tanıdığımda zaten whatsapp’dan konuşuyorum. Onu nasıl yapacaksam 😂 Saçmalamışlar biraz.
hâlâ wechat kullanan mı var yaa?
Evet ben kullanıyorum
ben o uygulamaların çoktan tarihe karıştığını sanıyordum
3 milyar kişi kullanıyor Türkler kullanmıyor diye diğer milletlerin kullanmayacağı anlamına gelmiyor maalesef:/
yani 10 sene önce falan kullanıyorduk biz sanırım. ben çoktan trendi geçmiştir sanıyordum. yani 3 milyar diyorsun da sadece çin ve hindistan nüfusları 2 milyar 800 milyon falan zaten. çoğunluğu çin falan kullanıyordur o yüzden 3 milyardır yani.
Çin’in 1 milyarı zaten bu uygulamayı kullanıyor geriye kalan ülkeler Tayvan ve Avrupa ülkeleri onları toplasan zaten 2 milyarı geçiyor
vay be. benimde geçen gün daha aklıma geldi bir arkadaşım çok kullanıyordu zamanında neydi len o uygulama diye sormuştum kendi kendime. bu soruyu görünce " he doğru wechatti len wechat " dedim :)
Bu saçma programı kullanan var mı daha yaw
Birincisi saçma değil Whatsapptan çok daha kullanışlı bir uygulama ikincisi evet ben kullanıyorum 3 milyardan fazla kullanıcısı var
bunedir