Hipnoterapi diyorlar. Ben sigara bağımlığı için gidiyorum. Tüm doktorlar ilgilenebilir. Sağlık bakanlığından alınıyor uzmanlık. Ama gitmeden önce iyi araştırın. Eğer muayenehane tabelasında yazıyorsa zaten sorun yok, tabelaları sağlık bakanlığı denetliyor. Bir harf bile yanlış olamazmış. Ama tabelada falan yoksa Bakanlığın verdiği belgeyi görün mutlaka. Hatta bakanlığa yazıp sorabilirsiniz de. Mantığını anlatamam yaşaman lazım. Çok farklı ve çok etkili gerçekten. Benim gitmediğim enerji işleri yok aile dizilimi kalmamıştı. Sonra anladım onların hepsi yalan. Bu hipnoterapi bilimsel bir yöntem ve gerçekten çok etkili
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka aktiveteler bularak tabiki de bunlarin icinde bilgisayardan telefondan olmasin sakin
Hipnoz bağımlılıklarda en iyi çözüm. Tabi ki bir doktora yaptırmak lazım. Zaten başkalarının yapması ülkemizde yasakmış. Çok araştırdım.
Hipnoz mu hic duymamıştım hangi bölümdeki doktor ilgileniyor?
Hipnoz isleyisini kavramak istiyorum mantigini anlatir misin bi
Hipnoterapi diyorlar. Ben sigara bağımlığı için gidiyorum. Tüm doktorlar ilgilenebilir. Sağlık bakanlığından alınıyor uzmanlık. Ama gitmeden önce iyi araştırın. Eğer muayenehane tabelasında yazıyorsa zaten sorun yok, tabelaları sağlık bakanlığı denetliyor. Bir harf bile yanlış olamazmış. Ama tabelada falan yoksa Bakanlığın verdiği belgeyi görün mutlaka. Hatta bakanlığa yazıp sorabilirsiniz de.
Mantığını anlatamam yaşaman lazım. Çok farklı ve çok etkili gerçekten. Benim gitmediğim enerji işleri yok aile dizilimi kalmamıştı. Sonra anladım onların hepsi yalan. Bu hipnoterapi bilimsel bir yöntem ve gerçekten çok etkili
Anlamak icin sordun yaotirmsk icindegik
Psikiyatri git istersen
Para yok
Devlet hastanesinde ücretsiz fakat ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum. En azından derdini anlatırsın
Yok canm nie bagimlilik olsun 😂🤣🤣
Kanka en çok KS desin dimi.
Hayır
İyi bari ben en çok burada ve Instagram da takiliyodum. Bide seks takintisi oldu seks yapmak istiyorum ondan buraya bağlandım
bı işe girsen çözülür
YKS ye gircem şu an işe giremem
oha bı de yksye giricen 11 saat telefon oynayarak kaç sıralama yapmayı düşünüyorsun
Bende öyleyim yaa