İnternet & Teknoloji 2 ay Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Teknosadan 25 bin liraya yenilenmiş iPhone 13 alınır mı 6 taksit yapıyor sanırım Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% 2 ay Bu kadar paralara alınmış iPhone karla ne yapiosunuz? Önemli çizimler vs? Evrak takipleri özel dosyalariniz falan mı var? Ya da büyük programlarda iş mi yaoiosunuz? Eğer bunlarin hepsine cevap hayirsa almak aşırı saçma.. 0 0 Yorumla
Kalemsiz_Sair Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Yenilenmis bir telefonu 6 taksitle neden aldığını sorgulasaniz ülkece , zaten boyle bir durum yasanmayacak 0 5 Yorumla Soran 2 ay neden alıyoruz Yorumla Soran 2 ay paramız anca yetiyor napalim Yorumla Kalemsiz_Sair 2 ay Secimi bekle paran cebinde kalsin.. Sonrasinda sifirini al direk Yorumla Soran 2 ay Seçimden sonra ucuzlar mı Yorumla Kalemsiz_Sair 2 ay Ucuzlar dinle beni alma Yorumla
alkyone6 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% 2 ay Değişim kampanyasıyla eski telefonunu ver sıfır 13 al. İndirim sağlanıyor. 2k fazla verip sıfır da alabilirsin. 0 2 Yorumla Soran 2 ay android telefonlar dahil mi Yorumla alkyone6 2 ay Dahil. Vatan bilgisayar, Teknosa, media markt. Hepsinde geçerli. Yorumla
Zorunne388 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 93% 2 ay Yenilenmiş diye alacağına sıfır cihaza ver daha iyi 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 31 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben satıyorum 13 pro’yu 256 GB, gel 30 bine sana veriyim :D pazartesine kadar satacam. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 29 , eic 89% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Alınır 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 783 cevap paylaştı. Alınır İphone candır 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Alınır 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 27 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 749 cevap paylaştı. alınmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu kadar paralara alınmış iPhone karla ne yapiosunuz? Önemli çizimler vs? Evrak takipleri özel dosyalariniz falan mı var? Ya da büyük programlarda iş mi yaoiosunuz? Eğer bunlarin hepsine cevap hayirsa almak aşırı saçma..
Yenilenmis bir telefonu 6 taksitle neden aldığını sorgulasaniz ülkece , zaten boyle bir durum yasanmayacak
neden alıyoruz
paramız anca yetiyor napalim
Secimi bekle paran cebinde kalsin.. Sonrasinda sifirini al direk
Seçimden sonra ucuzlar mı
Ucuzlar dinle beni alma
Değişim kampanyasıyla eski telefonunu ver sıfır 13 al. İndirim sağlanıyor. 2k fazla verip sıfır da alabilirsin.
android telefonlar dahil mi
Dahil. Vatan bilgisayar, Teknosa, media markt. Hepsinde geçerli.
Yenilenmiş diye alacağına sıfır cihaza ver daha iyi
Ben satıyorum 13 pro’yu 256 GB, gel 30 bine sana veriyim :D pazartesine kadar satacam.
Zaten sıfırı 27 veya 26 değil mi
Alınmaz git orijinalini al
Hiç alma bence fiyatı ne diyorlar
Alınır
Değmez
Alinmaz
Alınır İphone candır
Alınır
alınmaz
Bilmem
Saçmalamaaa
Alınır