Sanal alemde mi daha mutlusunuz yoksa gerçek hayatta mı?

Sanal alem
Daha sahtedir , mutlu olduğunu zannedersin ama anliktir, dusledigin gibi olmayabilir hiç bir şey
Gerçek dünya daha iyidir olması gerekendir. Her şeyi daha net algilamamizi daha gerçekci düşünüp yaklaşmamizi sağlar
Sanalda herkes mutlu herkes on numara
Gerçekte gerçek hayatta acılar da gülümsemeler de konuşmalar da daha samimi ve gerçekçi her şey şeffaf bir nebze
Bana göre sanal alem kendisinde mutlu olduğunu zannettiğin bir uyuşturucu gibi. Mutlu olduğunu sanırsın ama onun verdiği anlık mutluluk bir yandan da mutsuzluğa dönme aşamasındadır. İyisiyle kötüsüyle insanı gerçek manada mutlu eden reel hayattır
Sanal alemde yaşanılan çoğu şey gerçek değildir, soyuttur. Reel hayatta daha çok mutluyum ama akşam ezanından sonra mutluluğum bir kat daha artıyor : ))
Sanal ya da reel farketmez. Ne onları yenmek umrumda ne de toplumun başarı tanımı... Ben daima rekabetçi düzenle dalga geçmenin, her şeyi keyifli hale dönüştürmenin ve mutlu olmanın derdindeyim. Ve bu yüzden her ortamdan keyif alıyorum. Beni bu hayatta üzebilecek şeyler belli ; ölüm ayrılığı , mazluma/masuma/iyiye yapılan haksızlık
Cevap
29Cevap
Sanal alemde daha mutluyum çünkü bana kendimi gerçek hayatta yapamayacağım şekillerde keşfetme ve ifade etme özgürlüğü veriyor.
Hiç mutlu değilim
İki dünyadan da keyif alıyorum ve yine iki dünyada da acı çektiğim oluyor
Sanalda her sey bi oyun gibi bana gerçekçi gelmiyor hic sbdbsbsjsj
O yüzden gerçek hayat daha iyi
Sanal alem sahtedir. Önemli olan gerçek hayat.
Hayatım gezegeni s*ker atar, gereksiz iyiyim.
Gerçek hayatta, az öz ama kafadar arkadaşlarım var.
Sanal alem sahtedir, herkes olmak istediği gibi görünür, gerçek her zaman daha iyidir her şey şeffaftır, ortadadır. O yüzden sosyal medya kullanmıyorum 🙂Sanal ortam asosyal işi kısacası
Gerçek hayatta daha mutluyum
Gercek hayatta tabiki
Hiç birinde 😁😁😁😁😜
Her ikisinde de mutsuz olan benn fskjd
Always happy life is life lalla la la la
İki yerde de mutlu değilim.
İkisinde de mutluyum.
Her yerde mutlu ve huzurlu bir bireyim🙂
Her ikisinde de gayet keyfim yerinde
İkisinde mutsuzum neticede farketmiyor
Şükür ikisinde de iyiyim 🌸🥰🦋🐛
En İyi Cevap