1 saniyeliğine düştü kuruladım flaşla soket kısmına baktım su yok bilidğin tozlu görünüyodu ama dik düştü tam alt kısımdan su giricek şekilde.
pirince yatırdım ekranı açılıyodu ama kısa devre yapmasın diye hiç açmıyodum sabah alarmı çaldı ekran açıldı görünürde bişi yok. ama şarjı 1 di sabah ve hala pirincin içinde ben nerden anlıycam içinde su kalmadığını.
ya şarja taktığım an ölürse
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akşamdan sabaha prinçde kaldıysa, evde yapılabilecek her şeyi yapmışsınız demektir.
Şarş bömünü ağzınızla çektirin. Su gelmiyorsa takın. Modeli suya dayanıklı da olabilir.
Denemeden bılemezsın bence tak 😀
hayııırr olmaz
fönle kurut acil
araştırdım o zararlıymış
acil fönle kurut su buhar olmazsa oksit olur
buharlaşması için basınç lazım, internette yazan ise bu. İlk olarak eskiden bilinen yöntemle, kurutma makinası ile telefona sızan suyu kurutma fikrini kesinlikle aklınızdan çıKarmalısınız. Saç kurutma makinesi telefonun mekanik parçalarına zarar verdiği gibi, suyu yok etmiyor ve iç parçalara iyice yayılmasına sebep oluyor.
hangi cahil cühela yazmış ya fnfmd
Cihaz modeli nedir?
oppo A74, bazı yerlerde suya dayanıklı bazı sayfalarda da dayanıklı değil yazıyor
Suya dayanılıklık yok. Kapat telefonu piriçte beklet yarım gün.
dün akşamdan beri bekliyo 14 saat olmuş 48 saat bekleyip şarj etsem mi yoksa vatana mı götüreyim
Vatan ne yapacak zaten cihaz su aldıysa anakarta garantiden çıktı.
anakarta su kaçsa ekran açılır mı, garantiden çıksa bile tamir ettiririm çöp olmasından iyidir
Açılır su gitmesinden çok ne kadar gittiği önemli.
az su gittiyse pirinçte beklese düzelir ozmn dimi🥺
Muhtemelen düzelir yani gittiğinden de emin değiliz sonuçta.
evt 1 saniyeliğine düştü ve görünürde kuru gibi ama 2 gün bekledikten sonra ya şarja takınca giderse diye korkuyorum
Biraz daha sabret bir şey olmaz muhtemelen.