Spklar yazarmi
Spklar yazarmi
İlk bakışta sosis sandım ya da suda haşlanan yumurta😆bence paylaşma çok saçma bir fotoğraf çünkü😆anlaşılmıyor bile ilk etapta buna yükselende ne bileyim ya maldır, ya da potansiyel abazadır. Sapık için çok dikkat çekici bir unsur yok gibi sapığın bile bu ideolojisi var bu ikisinin yoktur.
Çevre ve ortamını bilemem fakat şöyle söyliyim sapıkça hiç bir düşüncem yok bunu belirteyeyim foto iyi fakat bunu yadırgayacak laf yapacak çevren varsa ona göre düşün gerekirse çevreyi sil kafan rahat olsun.
Cevap
49Cevap
aklıma bu geldi Allah affetsin dbdbd psikolojim sahura hazırlıyor galiba beni dbdbdbd
İlk bakışta kahverengi yumurtaları bulaşık deterjaniyla yikamis sandim. qkxkwmwkwkxmwk
😂😂😂
Sorularda Gezerken Resminizdeki iki Bacağınızı Haşlanan Yumurta Sandım 😅😅😅
Gece gece Şu işe bak yaa ☺😊
Kadınsı Kadınların Bacaklarına Bayılıyorum Gördüğüm Anda Bitiyorum inanki...
Sen Çok Kadınsısın O Enerjiyi Aldım
Siz Gerçek Kadınlar Harika Yaratıklarsınız... 🔥🔥🔥
Bu Resmi Hikayeye Atarsan Seni Parçalamaya Gelirler...
Ben ise Yumurtalarını Kırmak için Gelirdim 😂😂😂
Kitabını tutmak isteyen çok olur, başka şeyleri de
Fakee🤦♀️🤷♀️
Aşçılıkla alakalı ilk başta öyle sandım yemekten anlayan var mı gibi anladım kitabı yemek tarfi bacakları yumurta sandım
Ya kitabı karıştırma bari. Ayrıca sosyal medyaya ya da burada bir fotoğraf paylaştığında yazılacak şeyleri de kaldıracak yapın olması gerekir
Sapıklar ya da sapık olma ihtimali olanlar da bir zahmet hikayelerinizi görmesin.
Beyni olmayanların storysine beyni olmayanlar yazar
Küvette nasıl kitap okuyorsun ya daha dün girdim az kalsın boğuluyordum :D
keyifte keyif valla ortam on numara hemen at yorum yazmayı kaldır ama cevap vermesinler
bu fototu atan değil, yazan sapık öylemi.. ne yazıcaaz?
Yok yazmazlar. Hacı hocalar yazar sadece:):)
insan sapık olmasa da sapıklaşır :)
fotoğrafta aman aman bir şey yok ama kışkırtıcı :)
bu fotoyu görüp azmak icin sapik olmaya gerek yokki
Bu nasıl bi fantezi ya küvette mum ışığında kitap okumak
o kitap ne ya çıldırtma beni lütfiyeeeee
Niyeki
Yarım saattir yaklaştırıyorum bir kelime seçebilir miyim diye. Yalnız değilim demekki
Mesajları kapatırsın
cok kapali atmaya degmez
at ki gece 200 tl ile sana gelsinler
En İyi Cevap