resimde işaretlediğim yer de makinam çalışırken duruyor ve o işaret çıkıyor bu ne anlama geliyor yeni değil ama pek sık kullanmıyorum ama 2 yıldan beri var bizde fakat son zamanlarda öyle işaret çıkmaya başladı 10 dk çalışıyorsa duruyor ve o mum gibi olan işaret çıkıyor ne anlama geliyor
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Su kabı dolu diye uyarı veriyor sanki bir onu kontrol edin. Elinizde kullanma kılavuzu hala varsa ondan yoksa da modelini internete yazarak bulun kullanma kılavuzunu okuyup öğrenin daha iyi olur
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
var mı bilmiyorum fakat su kabını daha yeni boşalttık
Kurutma makinalarında temizlik önemli filtre ve su kabını temizlemelisiniz. Bizim makinanın çıkışını arka hortuma taktırdım ben oradan da boş damacana koydum yanına damacanaya doluyor su ara ara boşaltıyorum su kabı ile uğraşmıyoruz :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Su kabı dolu diye uyarı veriyor sanki bir onu kontrol edin. Elinizde kullanma kılavuzu hala varsa ondan yoksa da modelini internete yazarak bulun kullanma kılavuzunu okuyup öğrenin daha iyi olur
var mı bilmiyorum fakat su kabını daha yeni boşalttık
Muhakkak vardır
Bizde de Siemens kurutma var büyük ihtimalle siz su kabını boşaltmamışsınız o sebeple uyarı veriyor ve duruyor makineniz.
yok boşalltık aslında ama
O ikaz onu işaret ediyor. Tam modeli biliyor musunuz?
siemens yazıyor boştu o uyarı verdinde için yıkadık kuruladım şimdi düzeldi
Kurutma makinalarında temizlik önemli filtre ve su kabını temizlemelisiniz. Bizim makinanın çıkışını arka hortuma taktırdım ben oradan da boş damacana koydum yanına damacanaya doluyor su ara ara boşaltıyorum su kabı ile uğraşmıyoruz :D
akmıyor mu etrafa su
Hayır damacananın içine akıyor kolay kolay dolmaz zaten yarıdan biraz fazla olunca döküyorum.
aa iyi bari
Aynen en rahat kullanım eğer gider varsa oraya da veriliyor hiç uğraştırmaz.