Kizlar merhaba ben Vestel kurutma makinesi almayı düşünüyorum bana şu konuda yardımcı olabilir misiniz iyi kurutuyormu kaç kadikada kurutuyor ve elektirik açısından nasıl bu marka üzerinden kullananlar özellikle cevap verebilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Vestel, Manisa kökenli ülkemizde üretim sahası olan bir şirket olduğu için servis yönünden oldukça rahat edebileceğiniz bir şirket. Çünkü ülkemizde üretilen markalar diğer markalara göre daha iyi bir hizmet sağlıyor, daha kolay bir muhatap bulabiliyorsunuz. Beyaz eşya aldığınızda illa ki servislerle karşı karşıya geliyorsunuz bir şekilde.
Memnuniyet kısmına gelirsek, inan her markadan memnun olan kadar memnun olmayan insan da var. İnternet sitelerindeki kullanıcı yorumları ve verilen puanları okuyup bir karar vermenizi öneririm.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılVestel iyi marka ve artısı parçalarını rahat bulursun ama sana tavsiyem hower al bence 7 kg lık olanını.
00 Yorumla
+1 yılVestelden uzak durmanızı tavsiye ederim. e ticaret lojistik tecrübe dayanarak söylüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki masraf yapmak yerine kurutmalı çamaşır makinesi tavsiye edebilirim
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇamaşır makinesinde toz torbasının ne işi var abla anlamadım
Cevap sahibi+1 yılValla bizim evdeki makinede baktım şu an özelliklerine toz haznesi var üstelik kurutmalı çamaşır makinesi
Cevap sahibi+1 yılVestel
Vestel de güzel marka, kurutur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkuru temizleme daha iyi 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi kurutur
00 Yorumla
+1 yılVestel iyidir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı