Çamaşır makinesi kg kapasitesi ıslak mı kuru mu çamaşır içindir?

Makinaların kiloları oluyor ya hani 7 kiloluk 9 kiloluk diye. Bunlar kuru çamaşır kilosu mu ıslak çamaşır kilosu mu? 😁
Lütfen aydınlatın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merhaba;
Yine güzel bir soru gördüm geldim. Bu konu aslında çok önemli.
Soruyu soran arkadaşı kalın puntolarla selamlıyorum harika soru sormuşsun
Şimdi makine almaya gidecek olsanız karşınıza direk bir reklam çıkıyor 10 KG kapasiteli?
Ne demek bu hemen öncelikle buna cevap verelim makinelerin reklam olarak kullandığı kapasite pamuklu kumaşlar için önerilen kapasitedir.
Yani 10 kg makinenin 10 kg pamuklu çamaşırı alması demektir ki bu içindeki su ile beraber düşünülür sizin bu makineye 7-8 kilogramdan fazla çamaşır koymamanız demek. Peki yeterli mi hayır bu bilgi yetersiz.

İşte en önemli konu... Makine arızalarının en temel sebebi. Hatalı çamaşır miktarı.Bir defa çamaşır makinesinin boş dönme-çalışma ağırlığı var tambur içerde suyu alıp belli ağırlıkta dönecek. Makinenin konuldugu zeminin yüzde yüz düz bir zemin oldugunu var sayıyorum çünkü aksi halde kesinlikle makine düzgün çalışacak balansı oluşturamaz.Makine düz zeminde içine çamaşır koyarken bir defa içine çok az miktarda çamaşır asla koymamalıyız.Az miktarda çamaşır makinenin balansına zarar verir. Acele etmeyin çamaşırı biriktirin sonra yıkayın.
Kumaş türüne göre uygun miktarı koyun.
Çamaşırlarınız yayvan şekilde koyun kesinlikle sıkıştırmayın tıkıştırmayın.
Fazla miktarın zararı ne ise az miktarın zararı odur uygun miktarı mutlaka takip edin.
Çamaşırları makinesinin içine yayın... Yayvan şekilde koyun.
Bunlara dikkat edin başka bir şeye gerek yok. Konu ile alakalı bir kaç video bırakacağım mutlaka okuyun inceleyin önemli konu önemli soru.
İşte türkiyenin aradığı girisimci çok zeki insanlarından ni :) seni makinenin içine atar ben yıka rim sanki tartıyla atiyonda çamaşırı kilo soruyon :D
Kuru olması lazım. tartacak olsa Islatıp mı tartacak ki 😄
@İbo215 ben tartıp atmıyorum ama mesela anlamında. Sonuçta baktı çok çamaşır var yıkanacak, makineyi zorlar mı bilmiyor evinde tartı varsa çok da absürt değil bence hatta mantıklı yani 😄 bu durum için dedim ıslatıp tartmak saçma die 😉
@İbo215 senin kafa hiç çalışmıyor o netleşti 😉
@İbo215 aynen nerede kafası çalışmayan varsa makam koltuğuna oturtuyorlar doğru diyorsun 😄 kuklayı yönlendirmek kolay ne de olsa 😄😄😄
@İbo215 senin gibiler derken 😄😄😄 tek benzerlik icat edenin ve senin türünüzün insan genetiği taşıyor olması mı 😄😄😄
Boş konuşuyor işte 😄 mühendis olacam die mucit oluyorum sanıyor herhal 😄 her mühendis olan çok parlak bir potansiyeli varmış gibi 😄 bende mimar oluyorum ama mimar Sinan yaptığı eserlerine kafama göre atıp tutmuyorum 😉
@İbo215 aynen aynen 😄 yazdığın mesajlara bir geri dön sen önce, gelecek senin gibilerin elinde ya hani bir da bana nasihat vermişsin karşındakini bilerek konuş ya da boş konuşma die 😄 keşke bu söylediklerini önce kendin uygulayıp gereksiz böbürlenmelere yeltenmesen 😉
birincisi toplumda değil mühendis olmam peygamber bile olsam böbürlenmem bu birincisi diğer ikincisi de şu ki gerçekten düz mantık düşünceler sizi nereye götürecek hiçbir fikrim yok sende insansın bende insanım insanın insandan üstünlüğü yoktur olamaz dasadece senin dalga geçmelerine karşılık ben sana o cevabı verdim ama haklısın yanlış yapmışım zaten sen başta anlayamamışsın niye ironiyle anlatmaya çalışıyorsam artık değil mi neyse hadi size günler
@İbo215 hadi güle güle 👋
Cevap
10Cevap
Kuru için belirlenen sınırdır..
Bunu da çamaşır makinesini doldurun, ve yumruğunuz rahat girecek şekilde boşluk bırakmanız yeterli.
Kapı rahat kapanmalı..
Islak şimdiki makineler çamaşırın kg ölçüyor fazla koyduysan çalışmıyor uyarıyor.
Kurudur Bence De. Ama zaten 9 Kilonun Hepsi Almıyor Ki. Haznesi Doluyor.
Beyinleri yaktın yine😂😂
Bu konuyu uzun süre kafana takmışsın heralde😂😂
Bu konu masaya yatırlıcak bir konu buna cvp veremicem😂😂😂
Seni tanımak isterim😊😊
Zaten sorun dikkatimi çok çekti o yüzden dahil oldum😂😂
Onların beklediği sorular değil zaten😉😂😂
😂😂😂
Tanışmamızda sakınca var mı ınstagram kullanıyormsn
Peki🙂
Burda aktifmisin sık kullanıyormsn
Çoluk çocuk?🙂
Allah bağışlasın😊😊