Normal hayatta çok içine kapalı biriyim 25 yaşındayım bu güne kadar sevgilim olmadı bende sosyal medya dan deneyim dedim ama güvenemiyorum ya kötü niyetliyse ne yapmalıyım nasıl tanıyabilirim nerden sevgili edinebilirim?
2 gü
Sosyal medyadan tanıdığın birinden sevgili olur mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çok kirli bir ortam bu sosyal medya sosyal ortam dijital ortam yani çünkü insanlar klavye başında laflarını seçerek yazıyorlar seçerek yazdıkları için de sen de etkileniyorsun ona diyorsun bak neler yazıyor neler yapıyor kendini iyi ifade ediyor falan diyorsun asıl olan şey yan yana geldiğinizde birebir'de gözlerinin içine bakıp o sanaldan konuştuğu gibi de konuşabiliyor mu davranışları nasıl gözlerin içine bakarak konuşabiliyor mu önemli olan bu zaten Bir insanın gözlerinin içine bakıp konuşursan onu biraz karakterini de anlayabilirsin doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor anlayabilirsin zaten önemli olan bence bu
@IAmarPresterAen gibi harikulade biri ile tanışırsan bal gibi de olur😂❤️
Demek buradan tanıştınız sizde
Evet
Sizin adınızı çok sevindim inşallah illeriye dönük olur
@Edameda06 gibi dadlu bir kadınla tanıştığım için çok şanslıyım sevgilim 🥰❤️🤗
🥰 Teşekkür ederim soran 🙏🏻
@IAmarPresterAen O şans bana da ait bebişkom 🤣☺️😘
❤️❤️🥰😘
Sosyal medyadan tanıdığın biriyle sevgili olunabilir çünkü artık 2023 yılındayız geçmişte değiliz herkes bu sosyal medyanın içinde kapalı ya da açık olman ya da hiç sevgilinin olmaması bunun için bi etken değildir eğer hala bi sevgilin olmaz ise 1980 gibi görücü üsülü evlenir gidersin
Bu yolla evlenende var kandırılanlarda bence bunu sosyal medyada tanışıp evlenenlere sormalısın nasık buna cesaret ettiniz karşınızdaki kötü niyetlide olabilirdi diye
Sevgili olur eş bile olur. Biz şu an 2 yıla yakın evliyiz 😊
Olabilir fizikten uygun halk arasında buluşuruz
Aslında Kader kısmet bağlı bazı yakın arkadaşlarım sosyal medya tanışıp oldular evlendiler
valla sevgili olup görüşenler var ama ben şimdiye kadar olunabilecek birine denk gelmedim
bu benim güvensizliğimle alakalı belki de
Hayır tabiki amacı başka olabilir sosyalleş gerekrse psikolog a git
Arada karşılıklı bir güven olursa olabilir bence ama iyi tanıman lazım
Olmaz canım benim tecrübeli insanlara güven senle flortlesen baskasiylada yapar asla guvenemezsin evli olduğun insani bile tanıyamiyorsun yillarca tabi bu benim fikrim benim insanlara güvenim sıfırın altında da 😂
Neden olmasın. Bende çok iyi biriym kendime % 100 güvenirim. Ama internetten tanıştığın için gelde bunu karşı tarafa göster. Mimik yok bir şey yok. İnsta isteyip ordan sesli konusslım deyince de yanlış anlıyorlar
Hemen buluşma, önce en az kendi fikrim 1 ay internet üzerinden tanış daha sonra buluşacaksanda yalnız gitmemeni tavsiye ederim. Yanına kardeşini veya en yakın arkadaşını götür. Bu devirde ne olacağı belli olmaz.
Abla 25 yaşındasın. Ne yapacagini anlayabilecek yaştasin bence. Ayrıca içine kapaniklik bı durum yok. Güzelsen vs millet konuşmaya çalışır.
Senin özgüven problemin var. Normal hayattada bulsan, görücü usulü de bulsan özgüven eksikliğinden dolayı başkasına güvenmeyeceksin
Güven zamanla olan bişey anlık kimseyle direk nikaha gidilmiyorki :)
Oldum olunur sosyal medya kullanan her insan aynı degıldır aynı yerdedir olsak pislik yapan her yerde yapar insanın ıcınde olsjn yeter ve gayet memnunum
Merak ettim hangi ilde yaşıyorsun sosyal medyada veya cevredenden ziyade birine güvenmek çok zor.
Senin için dua edicem... düşünmeden adım atma
olabilir tabi. kendini anlattiği kadar onu tanıyabilirsin
yani oluyor günümüzde karşıda değilim mantıklıda yani onu hissedersin artık.