İnternet & Teknoloji 3 gü İnternet üzerinden telefon alacağım. Hangi site güvenli olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Hangı site guvenılır ve uygun fıkır verır mısınız? İnternet üzerinden telefon alacağım. Hangi site güvenli olur? Cevap Yaz 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 gü İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. 1 - kendi siteleri 2 - hepsiburada ama satıcı hepsıburada olsun 0 2 Yorumla Soran Yeni 2 gü Redmi note 11 kendi satıcısını nasıl bulucam Yorumla Soran Yeni 2 gü Baktım da orada daha pahalı Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% 3 gü kıyasla sitesinden aklındaki modelleri karşılaştır orada siteler de var en uygununu al 0 1 Yorumla BeyazTavşann 3 gü pardon epey di sitenin adı Yorumla
TraPol Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% 3 gü Hepsi burada ve trendyol Dan aldım Bi skiniti çıkmadı. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 36 3 gü İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. n11den aldım ben. n11 herpsiburada amazon. yorumlar önemli satıcının 0 0 Yorumla
bLackDr Takip Et Xper 3 Yaş: 20 3 gü Hepsi burada ya güvenme. Diğer sitelere bakabilirsin 0 0 Yorumla
Nazdemirben Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 2 gü Hepsiburada trendyol bunlarda bir sıkıntı çıkmaz 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 2 gü İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Alacağın markanın kendi satıcısı. 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 34 , eic 36% 2 gü İnternet & Teknoloji konusunda 637 cevap paylaştı. Ben Trendyol dan aldım. Sorunsuz kullanıyorum. 1 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 3 gü telefon alma şu dönemde bence 1 1 Yorumla Soran 3 gü Neden Yorumla
Jakobenman Takip Et Xper 6 Yaş: 30 3 gü İnternet & Teknoloji konusunda 340 cevap paylaştı. samsung türkiye apple türkiye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
1 - kendi siteleri
2 - hepsiburada ama satıcı hepsıburada olsun
Redmi note 11 kendi satıcısını nasıl bulucam
Baktım da orada daha pahalı
kıyasla sitesinden aklındaki modelleri karşılaştır orada siteler de var en uygununu al
pardon epey di sitenin adı
Hepsi burada ve trendyol Dan aldım Bi skiniti çıkmadı.
n11den aldım ben. n11 herpsiburada amazon. yorumlar önemli satıcının
Hepsi burada ya güvenme. Diğer sitelere bakabilirsin
Hepsiburada trendyol bunlarda bir sıkıntı çıkmaz
Alacağın markanın kendi satıcısı.
Ben Trendyol dan aldım. Sorunsuz kullanıyorum.
Hepsiburada
Trendyol
N11
Amazon.
Ama Amazon satıcısı olsun.
telefon alma şu dönemde bence
Neden
media markt, vatan computer
Trendyol
Amazon
teknosa
Hepsiburada