Güncellemeler
+1 yıl
n11 de 8.619 TL buldum
Güncellemeler
+1 yıl
Hepsiburada dan 8762.18 tl ye aldım hadi hayırlı olsun
dr. com da samsung a24 'ün fiyatı=8.549,00 TL
hepsiburada. com da samsung a24 'ün fiyatı=8.926,25 TL
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkisi de güvenilir amazonda amazon da satıyormuş oraya da bak derim
amazon dahil onlarca websitesine baktım dr den kitap almıştım ama telefon almadım güvenemedim en son hepsiburada dan aldım hatta siteleri dolaşırken aryagross da 9499 a a34 buldum güvenmedim sahte ve yfarklı ürün gönderirler diye
Hepsiii burada
Normal fiyatı ne?
10.299 ila 8.548 tl arası farklılık gösteriyor
2 bin tl mi devlet öğrenciye destek olmuş
yok %44.44 oranında geri ödeme yapacak
N11 öneririm.
Hayırlı olsun kardeşim.
Sağol kardeşim
Faturayi senin üstüne mi kestiler?
Evet benim üzerime kestiler
Peki telefonu aldiktan sonra kac gun icinde başvuru yapmak gerekiyor? Sehir disindayim hattim babamin uatune yilbasindan sonra kendi üstüme alabilicem hattımı ve yilbasindan sonra zam gelecegini soyledikleri icin simdi alsam yilbasindan sonra basvuru yapsam olur mu diye merak ediyorum.
Öncelikle fatura eline geçtikten sonra hemen de başvura bilirsin sonra da bunun için süre belirtilmemiş ama internet başvurusu için yılbaşından önce 31 aralık 23.59 son tarih maalesef
bu tarihten önce başvurman gerekiyor. Telefon için de 1 kasımdan önce alınan telefonlar kabul edilmeyecek 1 kasımdan sonra herhangi bir zamanda alınan telefonlar kabul edilecek yani şu an alsan kabul edilir sorun olmaz. https://www. youtube. com/watch? v=oK8bnyymPY4 bu linke bak burada birkaç tane daha önemli bilgi var.
Cok teşekkür ederim
Rica ederim
Hepsiburada
hepsiburda
Hepsiburada. com