İnternet & Teknoloji Turkcell hotspot mobil internet paylaşımı diye bi paket var tam olarak nedir acaba? Sizinlee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bilen yok mu? Turkcell hotspot mobil internet paylaşımı diye bi paket var tam olarak nedir acaba? Cevapla Nedir Soruları İnternet Soruları Turkcell Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Cep telefonundaki mobil erişim noktasını (interneti paylaştırma işlemi) açınca, diğer cihazlar bu interneti kullanırken, Turkcell diyor ki paketinden gitmesin. Hotspot paketi al. Bu paketi kullan. 1 1 Yorumla Sizinlee +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Yunus_777 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Internet paylasmak icin sadece ben oyle saniyorum 1 10 Yorumla Sizinlee +1 yıl Kendim kullanabiliyor muyum peki telefonda Yorumla Yunus_777 +1 yıl Bence yok yinede bilmem sormadin mi hic operatora falan Yorumla Sizinlee +1 yıl Yok sormadım netten baktım tam anlamadım buraya sorayım dedim yardımcı olurlar belki diye Yorumla Yunus_777 +1 yıl Evet bilgisi olan yardimci olur. Arkadas olabilirmiyiz peki Yorumla Sizinlee +1 yıl Teşekkür ederim yardımın için Yorumla Yunus_777 +1 yıl Olamayiz yani? Yorumla Sizinlee +1 yıl Gizlisin ama sen Yorumla Sizinlee +1 yıl Çıktıysan ne yapıyım yani😃 Yorumla Sizinlee +1 yıl Oldu mu😃😃 Yorumla Yunus_777 +1 yıl Olduu nerde yasiyorsun 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cep telefonundaki mobil erişim noktasını (interneti paylaştırma işlemi) açınca, diğer cihazlar bu interneti kullanırken, Turkcell diyor ki paketinden gitmesin. Hotspot paketi al. Bu paketi kullan.
Anladım teşekkür ederim
Internet paylasmak icin sadece ben oyle saniyorum
Kendim kullanabiliyor muyum peki telefonda
Bence yok yinede bilmem sormadin mi hic operatora falan
Yok sormadım netten baktım tam anlamadım buraya sorayım dedim yardımcı olurlar belki diye
Evet bilgisi olan yardimci olur. Arkadas olabilirmiyiz peki
Teşekkür ederim yardımın için
Olamayiz yani?
Gizlisin ama sen
Çıktıysan ne yapıyım yani😃
Oldu mu😃😃
Olduu nerde yasiyorsun 🙂