Güncellemeler
+1 yıl
Uçak moduna alıp modu kapatıyorum H oluyor yarım dk sonra tekrar E oluyor çekmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Düzeldi..
Türk Telekom 4.5gmi kendi aktif etti onayım olmadan 2 ay önce defalarca kayıt açtırdım kapanması için hiçbir şey yapılmadı. Bugün kendılığinden telefonda şebeke problemi yaşadım aradım hiçbir şey yapamadılar telefonu karıştırıp kendım düzelttim diyorum sebeke yok telefon bozuk diyor m. llar ya..
Şimdi İnternet H den E yerine geçti yazan bu ve çekmiyor hiç çok yavaş. Bh nasıl düzelecek bilen var mı telefon Huawei p40 lite.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mobil online işlemlere gir, sağ alt köşede Daha Fazla yazısına dökün, gelecek ekranda da Ayarlar yazısına dökün, yine gelecek olan ekrand Hat Resetleme diye bir seçenek çıkacak karşına. Ona da dokun, zaten açıklamaların yer aldığını ve en altta Hattımı Resetle sanal butonunu göreceksin. İşlemi yap, sonra da cihazı fiziksel olarak kapalı duruma getir (ya da uçak moduna al) en az bir 5 dakika öyle kalsın. Tekrar kullanıma geç yani aç ya da uçak modunu kapat ve gözlemle bakalım birşeyler değişmiş mi diye..
Bu arada dökün yazan kelimeler otomatik olarak düzeltme ile olmuş, "dokun" şeklinde algıla onları OK
Yaptım yaptım herşeyi yaptım yarın TT müdürlüğüne giderim orada da bir halt yapamazlar ya neyse
Uçak moduna alıyorum düzeliyor yarım dk sonra eskı haline dönüyor şebeke problemi sanıyorum
Bulunduğun konumda özellikle sorun yaşanıyor olabilir. Ek olarak, varsa imkan sim kartı farklı bir cihazda da test et. Sim kartta düşük bir ihtimal fiziksel sıkıntı da olabilir elbette; özellikle kesme küçültme falan müdahale edildiyse. Cihaz mobil/hücresel veri ayarlarından otomatik, sadece 3G/WCDMA, sadece 4G/4.5G/LTE gibi modlara geçip bir de öyle gözlemle (en azından şebeke kaynaklı ise idareten stabil çalışır) benim önerim şimdilik sadece 3G/WCDMA pozisyonunda kullanman
Sadece 3g/2g de çalışıyor artık 😂 4.5g kapansın diye defalarca kayıt açtırdım çareyi böyle buldular sanırım.
Şebeke bağlantın bulunduğun konumda 4.5g çekmiyor ise zaten ne yaparsan yap boş. Kaldı ki ayarlar üzerinden 4.5 g ye alabilirsin. En sağlıklısı o ama çekerse tabi. Som çare olarak da operatör değiştirmek.
Evde herkesin çekiyor. Bir anda gitti zaten
Müşteri hizmetleri ara
Sağol ya gerçekten 😂😂
tamam da hat onlarla alakalı bir şey sonuçta bunu onlar çözer p40 lite nasıl emiu kaç şu an bide mikfrofon falan calisirken sağ üstte mikrofon işareti kamera işareti falan çıkıyor mu