Arkadaşlar istagramda yazılım ve kodlama ile ilgili bilgiler falan paylaşıcam sizce nasıl bir kullanıcı adı kullansam yazılım ve kodlama ile alakalı kullanıcı isim önerileriniz var mı?
Bir Yazılımcı olarak nasıl bir kullanıcı adı kullanmalıyım?
Yani Oyun için alacaksan monster ya da MSI al lenovada güzel ama hp önermiyorum hplerde ısınma sorunu var biraz araştırırsan hp almazsın zaten. bide sana önereceğim monster abra a5 v17 var fiyatı 18 bin falan
İlle bunu al demiyorum ama alacaksan monster, msı Asus ve lenova bu markalardan seç bu markaların çok güzel oyuncu bilgisayarları var lenovanın legion ve asusun tuf gaming ve rog modellerinede bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kral sen bilgisayardan anlarsın
Ortalama 15 bin liraya iyi bi bilgisayar önerebilirmisin
Oyun kaldırırmı i5 işlemci iyi bilgisayarlar ne kadardır
Kanka Valla bu birazda bütçeye bağlı ortalama bütçen ne kadar ona göre sana bir kaç öneri yapabilirim.
Kanka 15-17 falan arası iyi olur
Marka senin fark eder mi ya da favori bir markan var mı?
Yani kanka lenovo hp falan ta eskinin bilgisayarları bunlara bi güven var alırken yeni markalar nasıldır güvenilirmi sen anlarsın
Yani Oyun için alacaksan monster ya da MSI al lenovada güzel ama hp önermiyorum hplerde ısınma sorunu var biraz araştırırsan hp almazsın zaten.
bide sana önereceğim monster abra a5 v17 var fiyatı 18 bin falan
V17 20 bin yazıyor
V16 lar 16 bin falan o nasıl
V16 da iyi ama v17 biraz daha iyi hepsiburadadan bak orada fiyatlar daha iyi
İlle bunu al demiyorum ama alacaksan monster, msı Asus ve lenova bu markalardan seç bu markaların çok güzel oyuncu bilgisayarları var lenovanın legion ve asusun tuf gaming ve rog modellerinede bak
Tamam hepsine bakacam
Teşekkürler bilgi için
Burada kullandığın Nickname iyi bence
Ama yazılımla bir alakası yok kanka😅
Nickinin ürettiğin içeriklede alakası yok en kötü kendi ismini koyarsın
Kodumu korum ya da son kod bükücü nasıl
Biraz abartılı 😅
Haha ya da bir harf bir kod
Bence kullanıcı adının önemi yok.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!