5-6 eder sanırım i3 işlemcisi var ramda 4gb büyük ihtimal ikinci el al-sat yapan birisi kar yapmak için senden 4-4.5 gibi rakamlara alır letgo ya da sahibinden gibi yerlere koyabilirsin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sahibindene baktım aynısı 7.500 ile 8.500 arası ilan koymuşlar
İşlemci ram özelliklerine göre değişiklik gösterir onlar. Bilgisayar dosyasını sağ tık yapıp özellikleri seçip işlemci özellikleri ram kapasitesini falan bakıp ona göre filtrele
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
5-6 eder sanırım i3 işlemcisi var ramda 4gb büyük ihtimal ikinci el al-sat yapan birisi kar yapmak için senden 4-4.5 gibi rakamlara alır letgo ya da sahibinden gibi yerlere koyabilirsin
Sahibindene baktım aynısı 7.500 ile 8.500 arası ilan koymuşlar
İşlemci ram özelliklerine göre değişiklik gösterir onlar. Bilgisayar dosyasını sağ tık yapıp özellikleri seçip işlemci özellikleri ram kapasitesini falan bakıp ona göre filtrele
Özelliklerini yazarsan tam bir fiyat aralığı tahmini yapmış oluruz.
3 4 bin verirler en fazla
2020 de 2.500 tl ye almıştım
Telefoncu lar alır mı kime satabilirim
Telefoncu almaz
Kim alır o smn
tipine bakarak fiyat çekilmez
En açıklayıcı yorum
Üretim yılı , özellikleri lazım
Sistem ozellikleri nedir
Bilmiyorum nerden bakılır.2020 yılında 2.500 tl ye almıştım
En az 6 bin tl bak o da en az
Kimse vermez ki 6. bin
Yoo verir koy sahibindene, facebook marketplaceye. Ama sistem ozelliklerini yaz
Nerden bulucsm sistem özelliklerini
Ayrıca bugün satmam lazım mecbur para lazım acil telefoncu lar alır mı
K. bkma gelemem
Bu bilgisayara gir. Yukarida sistem ozellikleri secenegi cikiyor ona tikla. Ram, islemci vs yaz ilana.
Neredesin?
İzmit
Telefoncu lar alır mı
Bana da lazım yiğenime alıcam ders çalışması için. Telefonculara sor ne veriyorsa 100-200 lira üstü veririm istersen
2020 yılında 2.500 tlye aldım
Enişteme sordum 1 hafta önce 5.6 eder dedi ama. Bana acil satabilecegim biri bulmam lazım telefoncu lar slırmı
Alır
Özelliklikleri önemli
1000 lira vereyim
Ha ha ha