İçlerinden monitör fiyatı artıyor. 20k gibi bir fiyata satabilirsen monitör sayesinde satarsın. İşlemci biraz geri kalmış. Ekran kartına gelince Nvidia olmasını tercih ederim.
Ve 8 GB ram da iyi değil. 16 GB çoğu oyun için yeterli olur ama yeni oyunlar için yavaş yavaş 32 GB ihtiyaç duymaya başladı. Monitörün 10k etse diğerleri de 6-7k eder herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aşağı yukarı 15 mantıklı olur gibi belki biraz daha fazla
İçlerinden monitör fiyatı artıyor. 20k gibi bir fiyata satabilirsen monitör sayesinde satarsın. İşlemci biraz geri kalmış. Ekran kartına gelince Nvidia olmasını tercih ederim.
Ne 20k sı 13 bin yazdım
Ve 8 GB ram da iyi değil. 16 GB çoğu oyun için yeterli olur ama yeni oyunlar için yavaş yavaş 32 GB ihtiyaç duymaya başladı. Monitörün 10k etse diğerleri de 6-7k eder herhalde
Kardeşim Monitörün sıfırı saati 6000 lira 10K nasıl edecek
Ayrıca yanlış okumuşsun 16 GB RAM var 8 GB 2 tane yazdım dikkat edersen
240 Hz 1ms 27 inç monitör şu zamlardan sonra nasıl 6k ya satılıyor sıfırı
Evet yanlış görmüşüm 2x8 yazmayınca otomatik 8 tek sandim
www.hepsiburada.com/monster-aryond-a27-v12-27-240hz-full-hd-curved-hoparlrl-oyuncu-monitr-p-HBCV000020N1DF
1080p olduğu içinmiş. 27 inc 1080p görüntü sıkıntılı diyorlar. 27 inç monitör alacaksan 2k ya da 4k şart
Neden Ne alaka
27inc 1080p için büyük bir ekran. FPS oynuyorsan görüntüde anlık bozulma ve yırtılma olabiliyor
Anladım haklısın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!