Selamm🥳🥳
Bu telefonu almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumu almak istedim genelde modeli övücü şeyler yazılmış ama özellikleri hakkında kullanıcı yorumuna denk gelemedim 🙄

Selamm🥳🥳
Bu telefonu almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumu almak istedim genelde modeli övücü şeyler yazılmış ama özellikleri hakkında kullanıcı yorumuna denk gelemedim 🙄

Bende almayı düşünüyordum bu telefonu
Birçok özelliği güzel görünüyor
2 farklı işlemcili varyasyonu var mediatek g96 işlemcili model 5g desteklemiyor ve oyun performansı o kadar iyi değil
Snapdragon işlemcili modeli 5g destekliyor ve oyun performansı daha iyi
Tabi fiyatıda daha yüksek maalesef
Ben oyun konusunuda düşündüğüm kararsız kaldım.
Cevap
11Cevap
maalesef note 11 pro pek iyi değil oppo veya samsung a33 alsan daha iyi bakma kameranın 108 mg olduğuna pek fark yok
Ben Poco X3 Pro kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim yani Redmi Note 11 bilmiyorum iyidir heralde o da
Alma oppo reno 5 lite vardı bende degiseyim dedim benim telefondan daha düşük özellikleri
Güzel telefon ama bunun yerine note 10 pro da tercih edebilirsin😊
Apple dan sasma derim ☺️
Apple cok guzeldir sma dusuk model ama vazgecme
iPhone den şaşma imkanın çerçevesinde model al
İşlemcisi qualcomm snapdragon değilse alma
Düşük işlemci MTK helio, lipuid cool likit soğutmalı demek ama bu işlemci uzun ömürlü olmaz
Google a snapdragon kullanan telefonlar yaz epey. com sitesi çıkacak orada hepsini gösteriyo ayrıca bütçen ne kadar ona göre cihazda önerebilirim
Öyleyse snapdragon 778g işlemcili telefon modellerinden birisini alabilirsin marka olarak xiaomi öneririm ve bu söylediğim işlemciden düşük işlemcisi olan cihazları alma
Kullanan yakınım var iyi guzel
Xiaomi gözün kapalı al
en güzel cevabı youtbedan alırsın
Kaç lira
Anladim
Alma Samsung al
Niyeki
Redmi alma
İyi değil
Fiyat aralığın nedir
Tamam söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?