İnternet & Teknoloji Kapalıyım ama yüzüm şalaız daha güzel çıktığı için bazen sadece yüzümü paylaşabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesela saçı göstermeyerek ve boynu göstermeyerek sadexe yüzümü çekmek Güncellemeler+1 yıl Güzel yorumlar için teşekkür ediyorum hayırlı cumalar 🤍 Kapalıyım ama yüzüm şalaız daha güzel çıktığı için bazen sadece yüzümü paylaşabilir miyim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
piceofcake Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl yani knk saçın boynun görünmüyosa paylaş nolcak 1 0 Yorumla
theyus Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Paylasabilirsin tabikide , zaten yine şal olsada aynı yerleri göreceğiz, 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya kanka sen çok tatlısın💗 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla _Rob_ +1 yıl Adam seni görünce şok geçirip hesabı kapatmış galiba 🤪 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl kapalı olanların bastırılmıs duyguları cok yogun oldugunu dusunuyorum 1 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Neden bacaklarını göstermeyü hiö düşünmedin mi aynadan kendine baktığında beğenmiyormusun hiç 0 1 Yorumla LimOncuuu +1 yıl Bu doğru değil. Yanlış yorumlayıp çok kabalaşıyorsun Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl 2sininde ornegini at hangisi daha iyi soylerim 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Göster bakayım yorum atarım 0 2 Yorumla _Rob_ +1 yıl Umarım paylaşırsın buralarda Yorumla _Rob_ +1 yıl Bu arada evet böyle tatlı bir kaçamak gibi gelir ama normalde günah yani bu hareket onuda bil Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 562 cevap paylaştı. Olsun bati en azından 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. fark etmez 0 0 Yorumla
Gizliüye19cm Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Kapalı mısın😍😍 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 35 yaşında mısın abimsin dayısın Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl Yaşım yanlış orada tatlım Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl 😍 Yorumla Soran +1 yıl Yok kesin büyüksün benden Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl 24 yaş benim Yorumla Gizliüye19cm +1 yıl burada büyük kalmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yani knk saçın boynun görünmüyosa paylaş nolcak
Paylasabilirsin tabikide , zaten yine şal olsada aynı yerleri göreceğiz,
Ya kanka sen çok tatlısın💗
Olur
Adam seni görünce şok geçirip hesabı kapatmış galiba 🤪
kapalı olanların bastırılmıs duyguları cok yogun oldugunu dusunuyorum
Neden bacaklarını göstermeyü hiö düşünmedin mi aynadan kendine baktığında beğenmiyormusun hiç
Bu doğru değil. Yanlış yorumlayıp çok kabalaşıyorsun
2sininde ornegini at hangisi daha iyi soylerim
Bunda sakınca yok tabi paylaşırsın
Seni seven her türlü sever boş ver
Göster bakayım yorum atarım
Umarım paylaşırsın buralarda
Bu arada evet böyle tatlı bir kaçamak gibi gelir ama normalde günah yani bu hareket onuda bil
Olsun bati en azından
Olabilir neden olmasın
Paylaşabilirsin senin tercihin
fark etmez
Yanacaksın
Nerede paylasacaksın
Bu Nasıl Kapanmak..
Çok yakın olmaz mi
Kapalı mısın😍😍
35 yaşında mısın abimsin dayısın
Yaşım yanlış orada tatlım
Kaç yaşındasın