İnternet & Teknoloji 10bin'e PS 5 aldım amerikadan. Satıp PC mi almalıyım yoksa kullanmalı mıyım? Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor burada hiç açmadan satsam 16bin₺ ediyo. Satıp PC mi toplasam? sat pc al kullan knk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 10bin'e PS 5 aldım amerikadan. Satıp PC mi almalıyım yoksa kullanmalı mıyım? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. 10 Bin liraya adam akıllı bir bilgisayar alabiliyorsan al. ama oyun meraklısı isen kalsın 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Toplasan da o ps5 gibi olmaz. Nereden aldın bana da alsana 0 1 Yorumla Lucyci +1 yıl toplayacağım pc 48bin tutacak ama en azından 5-6bin extra para geçmiş olur elime diye düşündüm. Kardeşim gitmişti o getirdi Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kanki oyun için tabiki de Ps takıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
10 Bin liraya adam akıllı bir bilgisayar alabiliyorsan al. ama oyun meraklısı isen kalsın
Toplasan da o ps5 gibi olmaz. Nereden aldın bana da alsana
toplayacağım pc 48bin tutacak ama en azından 5-6bin extra para geçmiş olur elime diye düşündüm. Kardeşim gitmişti o getirdi
Kanki oyun için tabiki de Ps takıl
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!