Chatgpt teknolojisini insanlığı yok etmeye adamış bir zekaya çevirmeye çalışıyorum ne düşünüyorsunuz?

Chatgpt teknolojisini insanlığı yok etmeye adamış bir zekaya çevirmeye çalışıyorum ne düşünüyorsunuz?

sdfsdfsdf

eğlencesine yapıyorum bu yapay zekayı birde kötümser bir şeye dönüştüreyim ve nasıl tepki verecek onun peşindeyim

temelde çalışma mantığı aslında basit,

zekası internetten geliyor fakat insan zihnindeki dil bilimsel modeli mantığıyla çalıştığı için zeki zannediyorsunuz ama değil tam bir canım sadece anlıyor yorumluyor ve yine insan gibi yorumlamaya çalışıyor bir nevi taklitçi diyelim

zaten taklitçi olduğu için 1940'lardaki insanla şimdi konuşun gibi chatgpt varyasyonları var

bende kötü ve insanlığı yok etmeye kendisini adamış bir yapay zeka üretme peşindeyim asdasd

hatta bunu küçük bir robota entegre edicem tepkilerini merak ediyorum

robotta şu, sipariş verdim intten, biraz demonteye ihtiyacı var kafasındaki çipi çıkarıp kendi çipimi yerleştircem yanında çip içinde dökümantasyonu var kütüphanesini hızlı tanımak için..

eğer çalışırsa muhtemelen bu gördüğünüz minnoş robot bana zarar vermek için tüm parçalarını en etkili şekilde kullanmaya çalışacak asdasd