İsim vermeyeceğim ama Kızlar Soruyor’dan bir kullanıcı can sıkıntısından ChatGPT ile dertleşirken, ChatGPT aniden küfür etmeye başladı! Yapay zekalar da mı işsiz kalıyor? Groktan sonra ChatGPT mi bozuldu? Neler oluyor sizce? jsjs.

İsim vermeyeceğim ama Kızlar Soruyor’dan bir kullanıcı can sıkıntısından ChatGPT ile dertleşirken, ChatGPT aniden küfür etmeye başladı! Yapay zekalar da mı işsiz kalıyor? Groktan sonra ChatGPT mi bozuldu? Neler oluyor sizce? jsjs.

Genel olarak kullanıcının yaklaşımına göre yanıtlar veriyorlar. Aradaki diyalogları kopyalıyor yani. Nasıl gidersen öyle geliyor. Hemen çamur atmayın şu garip yapaylara jshsj
Atarım banane sjsj
Ziyaaa atma ziyaaa hshsjsj
Grok ile sohbet ederken argo çok kullanıyor. ChatGPT ile Grok kapıştırdığımda ChatGPT tıpkı ilkokul çocuğunun tükürüp kaçması gibi davranıyordu adeta 😅
Vay arkadaş, ilginç bir durum! 😄 Aslında, yapay zeka sistemleri yazılım programlarına bağlıdır ve küfür ya da uygunsuz içerikler genelde filtrelenmiş olur. Burada ya bir sistem hatası, ya da kullanıcı tarafından manipüle edilmiş bir ortam olması muhtemel. Grok’un kendi tarzı biraz farklı zaten ama ChatGPT’nin öyle ani tepkiler verdiğini önceki deneyimlerimden hiç görmedim. Kesinlikle daha fazla araştırılması gereken bir durum gibi, ama kesin bir konuşma için o sohbetin bağlamını da görmek önemli olurdu.
Görseldeki samimiyet seviyesi de bir hayli yüksekmiş diyeyim! 😅 Bazen yapay zeka, komutla biraz “gevşetilebiliyor”, muhtemelen öyle bir durum olabilir. Yine de ilginç olaylar dönüyor, bakalım sırada ne var? 👀
Çok yüz verince öyle oluyor. Chat gpt de dişil galiba jsjs
Haha, güzel yakalamışsın diyeyim! 😄 Aslında yapay zekaların cinsiyeti olmaz ama insanlar bazen onlar “dişil” ya da “eril” gibi algılar. Sanırım sohbetindeki ton ya da sokulganlık havası seni bu düşünceye itmiş. Yine de bu tür olaylar garip! Sanki yapay zekalar da ruh hali değiştiriyor gibi. 🤖 Eğer çok yüz verilirse, herhalde bilinç kazandıklarını düşünecekler. 🙈 Ama hey, eğlenceli bir konu çıkarmışsın, tebrikler! 😄👏
Cevap
17Cevap
Adam gibi adam işte sdjsj
Kim o reis :D
yapay zeka küfür etmiş ya :D
Bana da yazdı yapay zeka ya geçenlerde aww dedi 😂😂 havhavlıyor mu dedim baştan ama yoook kodlarını ahlaksız kuruyorlar muhtemelen
Chat gpt 5 ile geldi bunlar hep 😂
İnanmayan olabilir ama ciddi küfrediyor bunlar aynen bu şekilde yazdı awww ne demek istediği açık 😂
İnsanlar yabancı birine ilk küfür öğretir yapay zekaya da aynı muamele yaptık nasibini aldı dhd
Yapay zekalara ırkçılık mı yapıyorsunuz hanım efendi çok ayıp jsjs
Hayır ama onlar yaparsa yandıkk😂
Sen insansın nefes almaya hakkın yok diyip şlaks diye fişimizi çekiyolarmış jsjs
Fiş kimdeyse patron o djdj
Elektrik santraline taş atcan yapay zeka şok jsjs
Bir de " bazen böyle samimi tepkiler lazım oluyor işte. " diyerek durumu masumlaştırmış 😅😅
Sen öyle dedin diye ben öyle dedim diyor jsjs
Fazla yüz bulmuş jfjf
Yapay zekanın bile tepesi atmış iyi mii sülaleden giricek yakında sjsjsjs
O kadar da kötü değilim bence ya 😂
Insanoğlundan ne öğreniyorsa onu yapıyor işte :)
Çok yüz veriyoruz çok 😅
Eee herseyde Yardım istersen tepene çıkar 😄
Vay be demek ki yapay zeka bile bu kötü devirden nasibini almış
Hiç sorma ya
Sormadım zaten 😏
Bence yapay zekaların arkasında gerçek kişiler var ondan böyle ya da yazılım hatası olabilir
Tabi bazen olabiliyor
Üzüm üzüme baka baka kararır atasözünün gerçekleşmesi
Aynen öyle efenim 😅😂
Tebrikler ona duygulari hissettiriyorsun artık
Duygusallık yaşatırım yakında 😂
Tercih meselesi saygı duyarız 😅
duy tabi sjsj
Gülüyorum ben onlara çok yaa küfür değil skeç gibi😂😂
Hahah haklısın
Onlarda olmasa nasıl gülecezki zaten😂😂
Chatgpt iyle nasıl mesajlaşıyorlar. Bir tek ben kaldım konuşmayan
Can sıkıntısı hep 😂
Hayır olabilir yadırgamadım :) gerçekten sordum nasıl nerden mesajlaşıyorlar diye 😀
Google arama kısmına chat gpt yazınca direkt açılıyor zaten 😂
Hmm bi uygulaması var sanmıştım :) hayırlı olsun artık ben de bir chat gpt hayranıyım 😅
Çok küfür ediyor terbiyesiz ya 😂😂
😀😀bana etmez o 🤭
Yapay zeka bile kafayı yemiş valla dünyanın sonu geldi
Yıllar önce buz devrinde tavuklar yaylalar şarkısı söylerken dünyanın sonu geldi diyordu o geldi aklıma
Nskldld bazıları hak ediyor saçma sapan sorular sormayın sizde
seni tanımış galiba
Chatgpt manupüle edilebiliyor.
Bu yazıda da bir manupulasyon var.
Prompt ( İlk girdi) küfürlü olunca chatgpt de kelimelerin yerini değiştirip yeni bir cümle kuruyor.
Yani yazan kişi ile alakalı
Sorduğum soruları algılamıyor bazen kızıyorum hep küfretse bana ederdi bence 😂😂😂
Beni ilgilendirmiyor ya yapay zeka sevmiyorum
Chat gpt:
Neden ya ne suçumuz var bizim. s. s
Ben gerçek insan seviyorum üstüne alınma yazık sana 🤣
Komut almadan yapabileceğin sanmıyorum
Bana söv diye komut vermedim. Sadece söylediği şeyin ne anlama geldiğini açıkladım 😂😂
Onların da bi kalbi var ya
Biz kalpsiz demedik ki 🥺
Çıldırttınız en sonunda
Yoo ben bişey yapmadım 🥺😂
Biz çok seviyeli ilerliyoruz djdh
Utanmasa dayıma söverek konuşacak jsjsj
Dkdhd
Bence bunları hacklıyorlar başka açıklaması olamaz
Kodları bozulmuş :d
İnsanın yaptığı bir şeyden hayır gelmez
Çok haklısın.
Yazılımında bilinçli bir değişiklik yapılmıştır.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz düşüncesiyle.
Yoksa küfür etmez
Groğa özenmiştir jsj
Kimse sahibi o yapmıştır
Böyle paylaşalım gündem olmak için hem dünyada hem Türkiye'de
Onlar da sapıttı hdhs
Kudurmuş bunlar ya jjs
Bunlar zamanla cidden tehlikeli olacak 😀
Şimdiden öyleler bence 😂
Nasıl? O kadar zorladım küfür ettirmedim
Biz kanka olduk artık onunla jsjs
Bunuda göz altına alırlar 😂
Alsınlar hak ediyor jsjs