Son dakika haberleriyle birlikte Martı TAG ve Martı Motorsiklet'in uygulamasına ve internet sitesine erişim engeli getirildi. İtiraz için 1 hafta süreleri var.

Son dakika haberleriyle birlikte Martı TAG ve Martı Motorsiklet'in uygulamasına ve internet sitesine erişim engeli getirildi. İtiraz için 1 hafta süreleri var.

Martı Tag, kendini padişah zanneden taksi sahibi ve taksi şoförlerinin kendine çeki-düzen vermelerini sağlayacak bir unsura oluşturmuştu aslında. Ama Taksiciler oda başkanı bu durumu ranta çevirip, her zamanki klasik usulleri ile Martının merkez binasını basıp silahlarla tehdit etti tüm çalışanları! Kendilerine çeki-düzen vermeleri gerekirken yine dağ kanunlarına sarılan bu zihniyeti kökten temizleyip, yerine ingiltere örneği bir kurum oluşturulmadıkça nice Martı Tag'lar gelir ve gelmeli de.. .. ..!
İstanbul'daki çoğu taksinin arkasında Serkan Oto yazıyor. google. a yazıp bi bakın. Serkan, İstanbul'daki taksiciler mafyası adamın oğlunun ismi! Tesadüfe bak işte ;)
Her yer bunlarla dolu, İstanbul gibi dar yollarda inanılmaz yoğun trafik olan, biçimsiz bir kentte bu saçmalığın kaldırılması lazım. Keko popülist bir firma sahibi var, utanmasa kendisi olmasa ülkenin batacağını iddia edecek, yahu Maltepe'de e-5'in etrafında martı ile gezen var. Evinin önüne bunları park ediyorlar kafalarına göre, her yer bunların kontrolsüzlükleriyle dolu
Cevap
16Cevap
Bence kötü olmuş
Olur olmadik yerlere park etmeleri ya da birakmalari bir yana, trafigede giriyorlar ve normal bir motorlu tasit gibi seyir halindeler. 2 defa kaza yapmaya ramak kala kurtardim kendimi. Bizim ulkemiz hele metropoller icin hic uygun olmadigini dusunuyorum.
Martı araç uygulamasi kalsın da. Bu scooterler sıkıntı hemde büyük tehlike yaratıyor. Onlar içinde bir eğitim ve ehliyet zorunlu olmalı
Arabam var taksiye biniyorum bazen benimi buluyor kaba suratsız kişiler bilmiyorum. Bu taksi meselesini serbest bırakmalırlar. Uber olsun. Sonra bu scooter kimin gözüne batıyor küçücük birsey halkin işine yarıyor
Taksici hanzo abilerin zoruna mı gitti ne olmuş tam olarak jdjf Twitter'da her yerde reklamı çıkıyor adamın
Ben iş adamı olsam bu ulkede hayatta bir yatırımda bulunmam
Hayret bir şey bugün Newyork borsasında giriş yaptı martı
Yakında getir de yasaklanır inşallah. Kaldırımda yürüyemez olduk bu yüzden
Valla ben girebiliyorum şu an
Be iyi bi hizmetti martı TAG
çoğu taksici gibi gıcık yüzsüz fazladan para almak için dört köşe olan insanlara dokunmuş ki demekki rahatsız olmuşlar.
Tabi önceden fiyatın belli olması işlerine gelmiyor ki
Hepsi için söylemiyorum fakat bizdeki taksicilerin çoğu maganda ve dolandırıcı
Korsan taksi ye teşvik. Uber bu yüzden engellendi
Korsan taksi ye giriyor
Kosan taksi de hem sürücüye. Binen müşteri ye ceza var
Uber uygulaması bu yüzden yasaklandı
Martı çok zararlı ölen yaralan var iyi olmuş komple kaldırıldıgı
Nedenini de yazsaydın keşke
Kullanmadığım için umrumda değil
Boş işti iyi oldu.
Kullanmadığım için pek önemli değil
Hiç iyi olmadı yaa