#EkşiSözlük 'e erişim engeli kaldırıldı! Ankara 4. sulh ceza hakimliği kaldırdı. Güzel haber modunuzu yükseltti mi?

#EkşiSözlük 'e erişim engeli kaldırıldı! Ankara 4. sulh ceza hakimliği kaldırdı. Güzel haber modunuzu yükseltti mi?

Ekşi Sözlük’e erişim engeli kaldırılmasına sevindim zaten ifade özgürlüğü denilen bir şey olmalı bu ülkede. yani bu şekilde her siteyi kapatmaları lazım o zaman bunu da yapamazlar. yani bir yere kadar yapabilirler. bu yüzden de erişim engeli olmasına zaten saçma bulmuştum ve sinirlenmiştim. Ekşi Sözlük’e erişim gelmesine sevindim tekrar umarım bir daha erişim gibi saçma saçma şeyler yaşanmaz.
Bana göre engellenmesi iyi oldu ve şimdide erişime açılması iyi oldu en azından artık bazı konularda dikkat hassasiyet göstereceklerine inanıyorum kimileri başta kapanmasının yanlış olduğunu düşünüyor
Cevap
67Cevap
Zamanında vikipedia uygulamasına da engel koymuşlardı insanları VPN uygulaması kullanarak girmek zorunda kalıyordu aslında böyle şeylerin olması hoş değil ama tabii ki bazen şöyle şeylerle de karşı karşıya kalıyoruz esela insanlar eleştiri adı altında yorum yaparken çeşitli hakaretlerde bulunuyorlar ama aynı zamanda bir tarafı eleştirdiğiniz zaman sırf eleştiri yapmanızdan kaynaklı olarak yasal sorumluluklara tabi tutulabiliyorsunuz.
Ancak eleştiri yapmak vardır hakaret etmek vardır ne yazık ki bizim ülkemizde hakaret boyutuna varan şeyler olduğu için kısıtlamaların olması hoş olması da bazen karşılaşabiliyoruz Ama tabii ki olmaması gereken bir şey
Düşünce özgürlüğü haber alma özgürlüğü gibi şeyler çok güzel sosyal medya da gayet gerekli kullanışlı birsey
Yalniz eksi sözlük çizmeyi çok aşıyor. İş provokasyona kadar gidiyor. Tamam eleştiri yap sorgula ama bi sınır üslup olmalı gerektiği yerde uyari ceza olmalı
Kime neye göre yalnız? Ekşi Sözlük'ün bugünkü seviyesinin en büyük sebebi yine Akp. Bundan 10 yıl önce bu kadar öfke dolu bir yer değildi, Gezi'den sonra Akp trolleri doluşmaya başladı (Kanzuk hala inkar ediyor), Gök Yeleli Bozkurt, Lord Eddard Stark tipi yazarlar açıktan sekülerizme, Atatürk'e, herkese durmaksızın ifrita savuruyordu
Onlarla atışa atışa geri kalanlar da bu ayara düştü.
AKP birçok şeyin sorumlusu zaten orası kesin
3 ay sonra hersey çok daha iyi olur diye umut ediyoruz
Forum sitelerimiz üyelerimiz üsluba uygun şekilde konuşur tartışır
Bu üslup muhabbeti de canımı sıkıyor. Türkiye iyiden iyiye evanjelik hıristiyan doktrinine bulandı eski dünyadan koptu. Sürekli herkesin üslubu tartışılıyor, kimin neyi nasıl söylemesi gerektiği dikte ediliyor
Özgürlük istiyor musunuz? O zaman birilerinin sinirlendiğinde size küfretme özgürlüğünü de savunacaksınız öyle yarım ağızlılık olmaz
Eleştiri olabilir ama küfür etme hakaret etmeyi kabul edemem
Çok pardon
Ekşi sözlük çok zehirli bir site bence.
Sürekli birileri linçleniyor, sürekli kadın-erkek kavgaları oluyor.
Oraya girip biraz bir şey okusam insanların sağlıksız dayatmaları yüzünden psikolojim kötü etkileniyor.
Uzun süredir kullanmadığım için şahsen benlik bir durum yok.
Yükseltmedi, yanlış karar. Nerede kadın düşmanı, sapık, vatan millet düşmanı varsa ekşideydi. Çok yanlış karar.
Ekşiye takılmıyorum dolayısıyla beni etkilemedi lakin ülke çapında büyük takipçisi olan bir medyanın kısıtlanması engellenmesini de asla hoş karşılanıyorum
Düşünce özgürlüğü adı altında millete saydırıyorlardı. Her istediğini demek düşünce özgürlüğü değil arkadaşlar
beynini *
Ozaman seninde sulalene...
bu kafayla devam
Bir şeyin kaldırıldığı yok yargıtay kapatma kararının yürürlükten kaldırılmasına karar vemriş davası sürüyor.
Ne güzel haber uzun zamandır bu kadar güzel haber almamıştım. Allah sizden razı olsun. Bunun şerefine baklava dağıtacam mahallede
Ekşi sözlüğü kullanmıyorum ki. Erişim engeli olduğunu ve kalktığını da şu an öğreniyorum.
Pek umurumda olmadı kullandığım bir platform değil zaten
Elestiri adi altinda hakaret eden kisilerle dolu. O
Orasi acik olsada olmasada farketmez
Açıkçası pek değişen bir şey olmadı çünkü kullandığım bir site değil.
banane kaldırılmış kaldırılmamış umrumun köşesinde değil
Umrumda değil ki hatta bence iyi bile olmuştu bazı yorumları çok rahatsız edici
ne ki cok duydum adini ama ne dir bilemiyorum orasi
Krdşm şimdi bu haber üstüne gittim baktım hala giremiyorum
Merak ettiğim çoğu konuyu oraya sorup bakıyordum hemen, çok iyi olmuş
Mod yükselmesi için diğer erişim engelleride kalkmalı 🤪
Erişim engelinin getirilmesi zaten mantıksız neyse kullanmadığım bir sitedir.
Açıkçası orayı kullanmadığım için beni alakadar etmiyor
Neden engellendi neden açıldi kafada deli sorular:)
İnanılmaz sevindim o kadar moralim bozulmuştuki instagramda takipten bile çıkmıştım.
Kullanmadığım bir yerdi engelin kalkması iyi olmuş
hayırdır inşallah, mahkemelere bir şeyler oldu. erişim engelini kaldırıyorlar, Fenerbahçe maçının seyircisiz oynatılma kararının yürütmesini durduruyorlar, bakalım daha neler olacak 😂😂
Eskiden bilgi kaynağı olan yer şimdi tamamen siyasi mecra olmuş
Bi bakim 🤔 yükseltmemiş. Her seyle dalga geçen olumsuz negatif proflarin yeri
Bu mu guz3l haber? Ne katiyirlar bu ulkeye? Guzel hab3rmis.
Kaldırmasalar bile VPN'den her türlü giriyorduk. Baskı, sansür ve sindirmelerin artık bir işe yaramadığını her zaman bir alternatifin olduğunu unutmamılar.
Eksi sözlük milletin değerlerine sökülen bir yerden ibaret ya düzelecek ya kapanacak
Başta Peygamber efendimize (s. a. v) ve insanlara hakaret etmeden ne yapiyorlarsa yapsinlar. Herkes birbirine saygili olsun
Siyasetten bağımsız olarak keşke kapalı dursaydı ya. Önemli bir kısım toksik kitle imha olmuş olurdu 😄
Aaa doğruysa çok sevindim gerçekten. İfade özgürlüğüne getirilen kıstlamalar hoş değil
Çok sinirlenmistim bunu duyunca
şu an çok sevindim 😇😇
ekşiyi seviyorum ama ikide bir hesabı askıya alıyorlar 1 ay girmeyince 😏
şu an açık değil.
Pekte güzel haber değil bu
Modumuzu yukselten habere bak bitmisiz
Oh be! Kullanıcısı değilim ama çok sevindim.😄
Ben hâla giremiyorum dndndldkd
Tam da yazar olmuştum 😂
Ya buna sevinecek kadar düştüysek
alakadar etmiyor o boş site
Umarım özüne dönüp ona göre hareket ederler...
Erişim engeli neden vardı ki zaten
Buraya engel gelmesin de gerisi teferruat...
Caanım ekşi sözlük. Açılmasına sevindim.
Ben hala giremıyorum ama
Emin misin? Hala girilmiyor
Kullanmıyorum uygulamayı
girilmiyor, geri mi kapattılar yoksa?
Moduk yükselmedi hala aynı
evet sevindim ya okuması güzel oluyodu
Yanlıştan dönüldü en azından
Orayı kullanmıyorum ki
Bekleyenlerin gözü aydın olsun 😊
Hayır kullanmıyorum çünkü
Benim için sıradan bir haber bu
Artık kimse iplemiyor Uzun'u..