Kişilik & Karakter Sahura doğru programimiza hoş geldiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor hoş geldiniz dhwksj Uzun zaman sonra aklıma bura geldi ya ilginç Güncellemeler+1 yıl Bu program neden erken bitti ya dhwkdjkdmd Sahura doğru programimiza hoş geldiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benim de öyle oldu bugün ndesene çok boşluğa düştüm. Normalde baya sıkılmıştım buradan. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Arada olur öyle şeyler Yorumla Mericeyn10 +1 yıl İçin çok sıkkın ya :( Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Fazla şey yaşadım yoruldum acısı çıkıyor işte Yorumla Soran +1 yıl O zaman dinleme olarak bakmak lazım ya olaya Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Dinleme derken Yorumla Soran +1 yıl Dinlenme* Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Yani dinlenme şansın yok pek çünkü kafam ve yaşadıklarım durmuyor maalesef Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı. Daha çok var imsağa İstanbuldan katılıyorum fjd 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Olsun rakiplerine önce başlamak lazım programa herkes zaten 3 başlar hdjsjdd Yorumla Soran +1 yıl Rakiplerden* Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Eledim seni gjdnd Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaaaa Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Soran +1 yıl Her yer dehdjsbsnns beni niye eleden onu de hele Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Ne bilim ya gjxjd öylesine dedim Yorumla Soran +1 yıl Bi ban diycektim daha ne yapayım 12 sahur programı başlıyor dbskjdks kendini ele şimdi dhskjdjs Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Oha 12 mi cok erken Yorumla Soran +1 yıl Bak ya.. bunu açıkladım ya diğerlerin 3 te yapıyor farklılık olsun diye dhejjd erken değil bi kereee Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Bence erken ama erkende iftar yapıyon o da güzel Yorumla Soran +1 yıl Hdjwhsjwbwjw aynen hesaplıyorum yarın 12 iftar vakti GDKWJWK Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Knk ben seni anlamıyorum fjsj virgül vs kullanmiyom diye sanırım gjjd Yorumla Soran +1 yıl Beni kimse anlamıyor ki.. hdkwhdkwnboş ver çok önemli değil dhwkdjkwjs Türkçem iyi değil diyip geçeyim hdkwjs Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Doğuluysan normal yani olabilir Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Her neyse gjdjsn iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Good night Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Nerdesin yavrum sen gözümüz yollarda kaldı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabi benim kim olduğumu biliyorsun ya zaten dhsksjjss Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı. Hoşbulduk🤗 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Programımıza katilimlarinizdan dolayı teşekkür ederiz dhwkjdksj sen yenisin galiba Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. hoşbulduk :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Programimiza katimlarinizdan dolayı teşekkür ederiz Yorumla mesut_boztas +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hosbulmusam 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Sahura doğru etkinliğimize geldiğiniz için teşekkür ederiz dhwkdjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemegem nerde Yorumla Soran +1 yıl Yemeğe daha var saat kaç? Ki bursa için 5.30 falan yani doğuda olsan bile bu saat de değil o da var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bursali diiilim Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin 16 diyince ben iyle sandım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 54 plakaliyim baba Yorumla Soran +1 yıl İsim yazmak yerine neden plaka yazarsın.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoruyor beni Yorumla Soran +1 yıl Böylesi de beni yoruyor kim bakacak şimdi Yorumla Soran +1 yıl Sakaryaymis Yorumla Soran +1 yıl Güzel il ama hiç gitmedim hsjdjsjdn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sen nerdensin teyze Yorumla Soran +1 yıl 06 amca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demetevlerin prensesi Yorumla Soran +1 yıl No bilemedin yanlış cevap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankaralilar beni cok sever Yorumla Soran +1 yıl Hdksjsksjsjns bu kanıya nasıl vardınız? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahmet Altınokum ben 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hdowhdkqbelwnw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak sevdin sevdiniz 😎 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiler dhkwjdje Yorumla Soran +1 yıl 16 neden yaptın bdbkwjde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi sohbet edek Yorumla Soran +1 yıl Sahura doğru programımız başladı ya zaten dshjdhjs ne konu da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat konusunda ayool Yorumla Soran +1 yıl Orayı daha işlemedik hocam dhwkdjwkw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gizlenim 😢 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen gizli ben gizli sohbetimiz gizli Yorumla Soran +1 yıl Gizlilik önemli hocam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim de öyle oldu bugün ndesene çok boşluğa düştüm. Normalde baya sıkılmıştım buradan.
Arada olur öyle şeyler
İçin çok sıkkın ya :(
Neden?
Fazla şey yaşadım yoruldum acısı çıkıyor işte
O zaman dinleme olarak bakmak lazım ya olaya
Dinleme derken
Dinlenme*
Yani dinlenme şansın yok pek çünkü kafam ve yaşadıklarım durmuyor maalesef
Daha çok var imsağa İstanbuldan katılıyorum fjd
Olsun rakiplerine önce başlamak lazım programa herkes zaten 3 başlar hdjsjdd
Rakiplerden*
Eledim seni gjdnd
Nasıl yaaaa
Hangi şehirdesin
Her yer dehdjsbsnns beni niye eleden onu de hele
Ne bilim ya gjxjd öylesine dedim
Bi ban diycektim daha ne yapayım 12 sahur programı başlıyor dbskjdks kendini ele şimdi dhskjdjs
Oha 12 mi cok erken
Bak ya.. bunu açıkladım ya diğerlerin 3 te yapıyor farklılık olsun diye dhejjd erken değil bi kereee
Bence erken ama erkende iftar yapıyon o da güzel
Hdjwhsjwbwjw aynen hesaplıyorum yarın 12 iftar vakti GDKWJWK
Knk ben seni anlamıyorum fjsj virgül vs kullanmiyom diye sanırım gjjd
Beni kimse anlamıyor ki.. hdkwhdkwn
boş ver çok önemli değil dhwkdjkwjs Türkçem iyi değil diyip geçeyim hdkwjs
Doğuluysan normal yani olabilir
Değilim
Her neyse gjdjsn iyi geceler
Good night
Nerdesin yavrum sen gözümüz yollarda kaldı
Tabi benim kim olduğumu biliyorsun ya zaten dhsksjjss
Hoşbulduk🤗
Programımıza katilimlarinizdan dolayı teşekkür ederiz dhwkjdksj sen yenisin galiba
hoşbulduk :)
Programimiza katimlarinizdan dolayı teşekkür ederiz
Rica ederim :)
Hadi bakalım
Hosbulmusam
Sahura doğru etkinliğimize geldiğiniz için teşekkür ederiz dhwkdjjd
Yemegem nerde
Yemeğe daha var saat kaç? Ki bursa için 5.30 falan yani doğuda olsan bile bu saat de değil o da var
Ben bursali diiilim
Nerelisin 16 diyince ben iyle sandım ya
54 plakaliyim baba
İsim yazmak yerine neden plaka yazarsın..
Yoruyor beni
Böylesi de beni yoruyor kim bakacak şimdi
Sakaryaymis
Güzel il ama hiç gitmedim hsjdjsjdn
Evet sen nerdensin teyze
06 amca
Demetevlerin prensesi
No bilemedin yanlış cevap
Ankaralilar beni cok sever
Hdksjsksjsjns bu kanıya nasıl vardınız?
Ahmet Altınokum ben 😂
Hdowhdkqbelwnw