Hangisinin Camera, şarj vs iyidir dersiniz?
Sizin kullandığınız?
Ne gibi şikayetleriniz vardır?
Hangisinin Camera, şarj vs iyidir dersiniz?
Sizin kullandığınız?
Ne gibi şikayetleriniz vardır?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Paran varsa iphone yoksa samsungun a modellerinin kamerası iyidir gunumuz batarya teknolojisinde hangi telefonu kullanırsan kullan son sürüm 1 günü çıkarıyor her türlü şarj sıkıntın olmaz ama sürekli telefonla konuşan biriysen veya oyun oynayan yarım günde biter ben de a33 var gayet güzel telefon memnunum oyunda oynuyorum işim gereği telefonlada çok konuşuyorum şu sıra 2 gunu bile çıkarıyor :D
iPhone candır, gerisi heyecandır.. Bugün aldığın iPhone yıllar sonra bile sana yazılım desteği verir ve ikinci el fiyatı yüksek, satışı kolaydır.. Samsung çok değer kaybeder çünkü yazılım desteği kesilir, kasmaya başlar ve en önemlisi Android elinde patlamaya hazır bombadır. Güvenlik problemleri üst düzey bir telefona para gömmek büyük hata olur.
Parası olan için sadece iphone der tek geçerim Samsung filan hikaye. Ama maddi geliri aylik olarak mesela eğer kirada filan da oturmuyorsa 50 bin liranın altında kazanan bir aile için kalkıp da iphone u filan önermem gereksiz borç yükü altına girmeye hiç gerek yok bir telefon için
Samsung S serisi ve Fold serisi alınır yani ayfona rakip olabilen S serisi. Kamerası da güzel S23 lansmanını YouTube'dan izle 2 ünlü yöntmene vermişler film çekmesi için. Düşün yani kamerası o kadar iyi
Evet o kadar para verecek olsam alırım
Şarj konusunda da artık aşağı yukarı aynı ikisi de
Ben Poco X3 Pro kullanıyorum bana yetiyor. 40-50 milyar hem verecek gücüm yok ama olsa da pek verme taraftarı olmam
iPhone’yi diğer telefonlarla kıyaslamıyorum ben ya 2017 den beri iPhone kullanıyorum. Bence Samsung’la falan kıyaslamamak gerekiyor yani
haksızlık oluyor iPhone’a
Dediğim gibi iPhone olması yeterli 2017’de ben iPhone 7 kullanıyordum işte ilk çıktıgı zamanlar bir süre sonra almıştım. Şu an SE 2. nesil var ben de. Bu da biraz eskidiği zaman 13-14 almayı düşünüyorum. İPhone 7 bile şu an piyasadaki çoğu yeni çıkan telefonla karşılaştırılır o kadar söylüyorum.
Kesinlikle Samsung s22 ultra kullanıcısı olarak çok memnunum biraz ağır tek problem o özel orjinal kılıfı da var çok iyi
ıphone ve samsung işletim sistemi ve içerik bakımından çok farklı yani sistem karşılaştırmak pek mümkün değil çünkü ıphone çok ayrı bir şey. Ve bence ıphone ömürlük teelfon
ben samsung kullanıyorum.
en son çıkarttığı s23 telefonu gerçekten çok başarılı.
200mp lik bir kamerası var.
çoğu yönden iyi.
kusuru nedir bilmiyorum ama hiç iphone kullanmadım.
ben ikisi arasında samsung tarafındayım.
Samsung s serisinin üstüne telefon kullanılmaz ayfoncular kendilerini avutur
Benim kamera ile işim olmuyor giriş seviyesi telefon kullanıyorum Samsung m30s şarj konusunda üstüne telefon görmedim
Kamera arıyorsun s10 ve üstü hepsi kaliteli Samsung o konuda muazzam
Samsung beş para etmez, İphone fazla pahalı.
Xiaomi adamdır.
Eskiden kullandım, bir süre sonra güncelleme atmayı bırakıyorlar yeni telefon almamız için. Şu an nasıldır bilmem ama sevmiyorum.
Iphone cidden iyi, ama fazla pahalı.
Uzun zaman oldu hatırlamıyorum inan.
Ama 6 yıldır Xiaomi kullanıyorum, memnunum.
Xiaomi mi 12 kullanıyorum. Bundan önce mi 8 ve mi 9 kullandım. Hepsini. Kamera ve şarjı çok iyi.
verdiğin parayla hava atmak fakat verdiğin paranın karşılığını görememek istiyorsan iphone. diğer türlü düşünürsen samsung
ben samsung kullanıyorum modeli önemli değil sen kendi bütçene göre fiyat kalite performans değerlendirmesinde sana uygun samsung seç. ama yok ben sonradan görmeyim hava atmayı da severim diyorsan iphone seç
çevremle de alakası yok yüksek model iphone kullanan profillerin tamamı bu tür karakterler
Samsung yedek parçası çok hapali hep Samsung aldım kullandım en ufak bir dusmed gidiyor cami falan iphone daha sağlam daha iyi bende 14 plus alacam
bende samsung var
Bence iPhone daha iyi kaliteli
Iphone
İphone
İphone
12 pro max benim
Bayağı memnunum ya hiç bi sorunum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?