İnternet & Teknoloji Samsung telefonu mu daha iyi iPhone mu? 2Yüzlüİnsanlar Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ankette cevaplayın Samsung iPhone Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Samsung telefonu mu daha iyi iPhone mu? Cevapla iPhone Soruları Samsung Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Laviniawste Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Telefonların benim gözümde marka değeri yok. Telefon telefondur sırf kamerası için ya da başka özelliği için iphone almam 0 0 Yorumla
Alp_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 11 ay İPhone daha iyi de o kadar para vermek gereksiz Samsung kullaniyorum ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Iphone sanirim da soruma yorum yapmistin yorumunu mu kaldirdilar acaba 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Köpeksin yorumu yaptigin kişiyim yorununu bulamadım ya
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 11 ay İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı. Kesinlikle elma 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 11 ay İnternet & Teknoloji konusunda 503 cevap paylaştı. Hangisini alıştıysan o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay iPhone tabiki daha iyi sence? 0 1 Yorumla 2Yüzlüİnsanlar 11 ay Samsung Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. İPhone’dan memnunum ben. 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay İnternet & Teknoloji konusunda 370 cevap paylaştı. samsung derimmm 0 1 Yorumla 2Yüzlüİnsanlar 11 ay bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Telefonların benim gözümde marka değeri yok. Telefon telefondur sırf kamerası için ya da başka özelliği için iphone almam
İPhone daha iyi de o kadar para vermek gereksiz Samsung kullaniyorum ben
Iphone sanirim da soruma yorum yapmistin yorumunu mu kaldirdilar acaba
Köpeksin yorumu yaptigin kişiyim yorununu bulamadım ya
Kesinlikle elma
Yazılım iPhone donanım samsung
Ben iPhone diyorum
Herseyiyle güzel donmuyor
Hangisini alıştıysan o
iPhone tabiki daha iyi sence?
Samsung
Iphone 15 den yazarak Samsung diyorum
İPhone’dan memnunum ben.