@Fearlesgirll modifikasyona uğramış whatsapp kullanıyor o sayede normal whatsapp'ta olmayan özelliklere erişebiliyor. mesela kendinde mavi tiki kapatıyor ama karşıdaki mavi tikleri hala görebiliyor. çevrimiçi olma saatini dondurabiliyor çevrimiçi olsa bile o saat değişmiyor, mesajları tek tikte bırakabiliyor okusa dahi vs vs. bunu kullanınca ban yeme şansın oluyor ki arkadaşa milyonda bir olan ihtimal vurmuş ban yemiş.
@Fearlesgirll valla daha bir sürü şeyi var da en iyi özellikleri bunlar 😂😂 bende tebrik ediyorum 1 sene kullandım hiç ban falan yemedim yani büyük başarı.
@Fearlesgirll ikinci bir whatsapp kullanmak istersen (çift sim) bu ona da iyi gidiyor. Gerçi şöyle bir sıkıntı var ileride normal whatsapp'a dönmek istersen zor oluyor mesajları aktarmak falan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben daha önce böyle bir şey yaşamadım hatta wp bu şekilde engel attığını bile şimdi öğreniyorum
Wp'den ban yiyenide ilk defa görüyorum şsşslxldl hakaret küfür içeren mesajların şikayet edildiği için olabilir belki
Whatsappta ban diye bir şey olduğunu bile bilmiyordum. Whatssaptan ban yiyen ilk insan müzede sergilenmelisin.
Hakkaten he bende ilk defa duydum bay anasını 😀🤔
Çok kötü he
Gerçek mi bu? Çok trajikomik bir olay. 😅 Hiçbir fikrim yok, ilk kez görüyorum böyle bir şeyi.
Walla büyük başarı, helal olsun alskjdşkasdsad
Meta şirketi işte face ve instagrama getirdiğini bunada getirmiş saçmalık
Wp da yöneticiye falan birsey sorduysan ve faydalk olmadiysa küfür ettiysen ondandir bendede aynısı olmuştu çünkü 😆😆
WhatsAppın böyle bir özelliği var mı ki? İlla ki duyardık? Bir araştır istersen..
wp sahte, ne var ne yok hortumlamışlar konuşmaları. geçmis olsun
Whatsapp bile seni istemiyor
şu an bende ilk defa gördüm
WhatsApp dan ban yiyen de ne bileyim kwjsosowkwk
modlu whatsapp kullandığın için
O nasıl oluyo be
@Fearlesgirll modifikasyona uğramış whatsapp kullanıyor o sayede normal whatsapp'ta olmayan özelliklere erişebiliyor. mesela kendinde mavi tiki kapatıyor ama karşıdaki mavi tikleri hala görebiliyor. çevrimiçi olma saatini dondurabiliyor çevrimiçi olsa bile o saat değişmiyor, mesajları tek tikte bırakabiliyor okusa dahi vs vs. bunu kullanınca ban yeme şansın oluyor ki arkadaşa milyonda bir olan ihtimal vurmuş ban yemiş.
Hanahshahah güzelmiş sevdim özelliklerini😅 arkadaşı da tebrik ediyorum
@Fearlesgirll valla daha bir sürü şeyi var da en iyi özellikleri bunlar 😂😂 bende tebrik ediyorum 1 sene kullandım hiç ban falan yemedim yani büyük başarı.
Nasıl kullanılıyor
@Fearlesgirll android telefon lazım
🙄🙄🙄🙄🙄
@Fearlesgirll https://alexmods.com/
Sağol lazım olanlara veririm🙂
@Fearlesgirll arkadaş sordu değil mi pembiş 😉
Tabii ki 😅
Ya merak ettim de uymuyo bana
@Fearlesgirll ikinci bir whatsapp kullanmak istersen (çift sim) bu ona da iyi gidiyor. Gerçi şöyle bir sıkıntı var ileride normal whatsapp'a dönmek istersen zor oluyor mesajları aktarmak falan.
Olsun da zor olsun be😄
@Fearlesgirll Senin bayağı hoşuna gitti bakıyorum pembeli 🙃
Yoooo ne münasebet
@Fearlesgirll ilgili gibi geldin de modlu whatsapp a
Gibi gelmişim demek ki değilim😄 merak diyelim sağol
@Fearlesgirll Peki madem, rica ederim 🤗
Ilk defa gördüm ban yiyen skdnsdnrb
Burası WhatsApp olmayabilir.
İlk defa görüyorum.
Naptın bilmiyoruz ki
oha naptın da wpden
Birileri belki seni şikayet etmiş olabilir.
Bir İlk 😂😂😂😂
nasıl yaniiiii :D
Oha ilk defa gördüm