Whatsapptan neden engellendim?

herkese selamlar öncelikle. Bu konu hakkında ciddi bilgi yardımına ihtiyacım var. Çok yakın bir kız arkadaşımla yurtdışına müzik fest. gittik ve aynı odada kaldık. Alkolun etkisiyle ilk sabah ilşkiye girdik. İlkinde korunmadım fakat 2. ve 3. sederlerde ise alkolün etkisi geçtiği için korundum. Uyandık hazırlanıyoruz biraz gezip aklama dopru festival alanına giderken bana " sabah geleceğimi etkilemeyecek bir şey oldu mu" diye sordu. Nasıl yani dedim. işte sabah olanları hatırlıyor fakat korundun mu diye sordu. Bende tam hatırlamıyorum ilkini 2. ve 3. de evet ama ilkinde korunmamış olabilirim deyince takside tartıştık sonra eczane eczane dolaşıp hap aradık. Sonrasında aramıza soğukluk girdi ama festivale gittik. Ertesi gün uyandık onca özür dilememe rağmen beni bencillikle suçlayınca, bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Ben bu yakın arkadaşımı takılacağımız zaman evden her almaya giderken araç kiralayıp gidiyordum. Beraber 2-3 saat takılırdık köpepe ben bakardım o da kendi işlerini hallederdi tüm gün akşama kadar. akşamda buluşur 1 saat takılır eve bırakırdım. Her dışarı çıkışımızda bu durum değişmezdi. Bende olayla ilgili beni bencillikle suçlayınca. Asıl bencilin kendisi olduğunu , tüm bu zaman içinde sadece kendi işi olduğunda bulultuğumuzu belirttim. Sonrasında bana ortak harcadığımız için bana nekadar vermem verektiğini sordu. ben seninle hesap yapmam desim. illede çok istiyosan kendin hesapla göndernek istersende gönderirsin dedim. ne yani benden almasmısın bu parayı dedi. Sen benim hesap yapacağum biri değilsin desim. Eğer hesap yapacak biri olsayfın onca zamaan defalarca (bazen haftada 2-3 defa ) araç kiralayıp geliyordum onun hesabını yapardım dedim. Aracın hesabını yapmıyorum. sadece sen hesap yapacağım biri değilsin dedim. yçhesapladığı tutarda benim bi günlük kiraladığım araç masrafı kadar ☺ asıl bencil olan sensin, kullanan sensin dedim. Bukadar zoruna gittiyse benim korunmamam istemiyosan birdaha görüşmeyelim dönünce dedim. zaten görüşmeyiz dedi. bu konuşmadan sonrada biz yine şen şakrak beraber festivalde eğlendik turlara katıldık, güzel vakit geçirdik birlikte ama yattağa döndüğümüzde yaklaşmadık birbirimize hiç. Evw döndüğümüzde de hoşçakal bile demeden havaalanında ayrıldık ve 2 hafta sonra beni telde engellemiş. Bu ne anlama geliyor. Bu kız benim kendisini deliler gibi sevdiğimi biliyor ve ben bunu ona defalarca söyledim. O tartıştığımız gün de söyledim... şimdi bu whatsapptan engelleme nedir? friendzone dan çıktık , yabancı olduk...

Whatsapptan neden engellendim?