Hangisi sizin için daha büyük stres sebebi 😃
Mesajlarımın okunması
İnternet geçmişime bakılması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi sizin için daha büyük stres sebebi 😃
Valla ben hiç bir gizli cevabı kullanmam gerek duymam verdiğim cevaplar burada beni temsil etmiyor çoğuna dalgasına yazıyorum gizli cevap veren kisiler psikolojik olarak rahatsızlığı olup kabul etmeyen kişilerdir yazdığı cevabı ya tanisacagi kişi okumasın bilmesin diye ya da sevgilisi var görmesin diye yapıyor birde fake hesap açıp gitmeler var kısacası çok boş insanlar var istediği kadar para pul vs vs olsun bunu yapan kişi yanlış kişidir
Hiç birisi
Artık çok özgürüm
Kendime yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi başkasına yapmıyorum
Ve çekineceğim hiçbir korkum yok hepsiyle yüzleştim Ve çok mutlu huzurluyum bu konuda ☺️
Hayatın getirdiği olumsuzluklara rağmen
Gizliniz saklınız olmasın çok güzel bir duyguuuuu
Internet geçmişim amel defterim kadar temizdir de mesajlar okunduğu durumda okuyan kişinin yüzünde iğrenç bir sırıtma ve ardindan gelen sen de az değilmişsin he, oww kırbaç bile var sözlerine maruz kalmak ve ardindan yasanabilecek potansiyel konusmalari yasamak istemem
Cevap
42Cevap
Beni hiç birisi korkutmaz yani isteyen mejajlarımı bakabilir isteyen de arama geçmişime bakabilir zaten kimseden sakladığım bir şey yok benim. ayni genelde sırrım yok zaten hep bilindik sitelere bakıyorum zaten bakmasam bile yine de kimseyi ilgilendirmez yani ben zaten kiminle konuştuğumu ya da hangi sitelere girdiğimin hesabını kimseye vermem ama bakabilirler sorun yok yani
Mesajlar daha fazla gibi 🥴
Sende bu soruma gelir misin kardeşim rica etsem? 😇
Açıkçası ikisi içinde stres yapmam :) Ne utanacağım bir şey vardır ne de yaptığım bir yanlış :)
Arama geçmişim hiç silinmeden durur, sms zaten çok çok devlet uzantılı vs. Wp ben kendim konuşma bitince siliyorum kim olduğunu önemli değil. Dolayısıyla telefonum ulu orta duruyor.
Sen benim adıma cevap ver bakalım sence hangisi daha korkutucudur benim için? :D Kendininkini de söyle. :P
İnternet arama geçmişin? 😅
Benimki mesajlar sanırım
"lar"? Lar bir de. Beni delirtmesen mi acaba? :D
Yaa arkadaşımla konuşmalarım da var 😅 garip biras
@Alltime_20 Sana ne oğlum başkasının yorumuna atlayıp durmayın lan.
ikisinde de risk teşkil edecek bir durum yok. ama yine de mesajlarımın okunması hoş değil. sonuçta iki kişi arasındaki özel konuşmalar onlar.
Hiç biri ama mesaj okunması beni aşırı rahatsız eden bir durum bundan halen muzdarip oluşum da sinir bozucu
hiç birisi umurumda olmaz kimseden gizleyecek bir şeyim yok ama!
özelime karışılmasından nefret ederim o benim kırmızı çizgim
Pek mesajlaşmam bundan dolayı bir korkum yok ama internet arama motorumun esrarengiz aramalarla dolu olduğu doğrudur 🤭
İkiside korkutmaz..😊 genelde müşteri hizmetlerinden geliyor çok fazla endişe edecek bişi yok
Merhaba
Sence ne olabilir canımın içi 😊😊
Arama geçmişi? 😅
Hepsini sürekli temizlediğim için hoş utanılacak bir şey yok ama
Kim olduğuna bağlı. Mesela sevdiğim adam okuyacak olsa hiçbirinden çekinmem sonuna kadar okusun ama babam 1 saniye eline alsa elim ayağım titrer ashsh
İkisi de korkutmaz ama mahremiyetime saygı duyulmaması beni rahatsız eder.
telefonumu isteyen alıp istediği kadar kurcalayabilir.
eşimde dahil buna ve ara ara telefon eline geçince bakar ve hiç heyecanlı değil, sıkıcı diyerek telefonu bana geri verir :D
Metro ve Marmaray sayesinde mesajlarımın okunma korkusunu aştım. 😃 Ama internet geçmişim...
İkiside korkutmaz çünkü hiçbir zaman korkulacak bir şey yoktur onlarda
Telefonuma başka birisi dokunduğu an kalpten gidiyorum zaten. Şıklara gerek yok ahshsha
İnternet geçmişimde bir şey yok. Mesajlarımın gıybetini yaptığım kişiler tarafından okunması strese sokar tabi😁
Geçmişinde en fazla p bulursun konuşmalarım çıksın istemem
Galeriye bakılması korkutur
Mesajlarımı ve İnternet geçmişimi silerim
İkisinde korkutmaz önemli mesajlar gizlide gogul aramasıda kaydedilmiştir durdurdum
Mesajlar tabiki çünkü geçmiş muhtemelen benden iz taşımaz ama mesajlarım tüm özelimi gözler önüne serer🥴🥴
Mesajlarda annemle bile okunmamasi gereken seyler var AHDKDHAKJFKAJG
hiçbirisi korkutmaz
Mesajlarım sanırım ya bütün özelim orada zaten 😄
Aklıma getirdiğin iyi oldu temizlik vakti gelmiş 😀
valla hiçbirisi... kimseye hesap verecek değilim yaşayacak teek bi hayatım var..
Hiçbiri yok mu bebek 😅
Var varsayalim😅
Hiçbiri korkutmaz 😅
İnternet geçmişi olabilir
İkiside korkutmaz. bir şey bulamazlar
İkisi de değil
Mesajlarımın okunması
Mesajlarım olunması tabiki :)
Mesajlar daha kolay ortaya çıkar?
İkisini de istemem.
Hiç biri tertemiz iki sayfada 😊
KS a girdiğimi kimse görmesin mümkünse