arkadaşlar ben üniversite sınavına hazirlanicam şu an da redmi note 10s telefonunu kullanıyorum sınavıma odaklanmak için telefonumu satıp iphone 5s e geçmeyi düşünüyorum sizce geçersem pişman olur muyum yani guncellemeler falan durdu resmen 10 yıl oldu çıkalı o telefonun. Ama bi yandan da hep bi 5s im olsun istemisimdir birazcık ilgim var anlicaginiz
:DD. Fikirlerinizi merak ediyorum. Sinavima odaklanmak için dediğim gibi.
:DD. Fikirlerinizi merak ediyorum. Sinavima odaklanmak için dediğim gibi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
5s küçük dür. Bende var telefon cayır cayır ama ekranı kırık. Bende biriktiriyorum biriktirmeseydim satardım sana
dostum 5s hangi uygulamalari açmıyor bilgin var mı?
Valla kardeşim ekran kırıldı bende 4 buçuk sene kullanmıştım sonra yaptırmayıp yeni telefon aldım. şu an ne dersem yalan olur. Onları genelde telefon koleksiyoncuları topluyor. ya da sadece alo desin diye dedeler neneler alıyor.
😄😄 anladım bro eyvallah
İyi geceler
sanada
üni1de iph5s kullanıyodum, seviyosan al ama sınava odaklanmakla alakası yok. odaklanmak istemeyen hiç bi türlü odaklanmıyo, tel bahane yani dfjkhd
Peki üni1 deyken neylerden rahatsızdin yani telefonun hangi uygulamalari falan acamiyordu
ben hayatımın çoğunu pcde geçirdiğim için telle çok oyalanmıyodum. ama sosyal medyaya girmesi yetiyodu yani. bide giremediğin şeylere her türlü giriyosun. telden olmasa başka şeyden. yani sen sorunu kaldırmak yerine sorunun üstünü örtüyosun. öyle olmaz :D
Çok iyi olur. iPhone 5ste hiçbir şey yapılmıyor.
Attan inip eşeğe bineyim mi diyorsun 😅
hayır dediğim günü bu telefon çok zamanımı harciyor o anlamda kastettim
5s' de harcar eğer istersen. Tuşlu telefona geç ben öyle yapmıştım zamanında.
yok bro o kadarda değil ya
Senin niyetin yok o zaman bro 😄
var neden olmasın tuşlu telefon abartı gibi geldi biraz
Sınavı kazandığında hiç abartı gelmeyecek işte iyi ki yapmışım diyeceksin. Yine de sen bilirsin bro başarılar dilerim.
Sağol bro teşekkür ederim
Rica ederim 👍