Merhaba
dün telefon aldım 1 yıllık sigorta yaptırdım kırılma suya düşme artı 3 yıl bitmeden pil değişimi diye 2400 tl verdim satıcının ısrarı üzerine yaptırdım ama eve gelince pişman oldum iptal etmek istiyorum iptal edebilir miyim yoksa iptal etmesem mi telefonun 2 yıl standart garantisi var zaten , acil yorumlarınızı bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence gereksiz bir şey ya.
arkadaş yaptırdı telefon arızalandı kasko yap yaptırırım diye gönderdi 2 aya yakın oyaladılar ne telefon tamir edildi nede parası verildi verdikleri parada telefonu karşılamıyor aynı model alsanda pil değişimi kırılma ihtimal söz konusu yaptırmazsan çöpe gider garanti uzatsan neyse ama 1 yıllık sigorta bilmiyorum şikayet var da okuduklarımdan yaptırıp da kırılan telofonunun masrafı maliyetini karşılamadığı için sigorta karşılamamış , sıkıntı yarın birgün telefon ekranında donma vs sıkıntı olur (kırılma su gibi kullanıcı hatası hariç ) onu 2 yıl garanti karşılar mı bilmiyorum şimdi telefonlarda satıcılarda kalitesi düştü.
Telefonun markası ve fiyatı ne
SAMSUNG A73 DÜN ALDIM
Senın kullanımına birde sakarlığına bağlı eğer düşürüyorsan uzun sürede kullanırım diyorsan iyi gibi ama tamamen kullanıma bağlı
1 yıllık koruma sigortası 3 yıl bitmeden telefon yavaşlar diye getirirsen pil değişimi yapılır şimdi ki fiyatı 100 dolar dediler 3 yıl sonra ne olacağını bilemeyiz önceki telefonda hızlı değil di şarj gitmesede şarj takılı gene kullanıyordum , yorumlarda okudum sigorta tamamını karşılamıyormuş zararın , arkadaşım media markdan almıştı çok komik bir fiyat önerdiler 1 aydan fazla bekletip telefonu tamir edemediler (ben vatan dan aldım)
elindeki sigorta poliçesinin şartlarına baksana
kırılma suya temas pil değişimi
peki karşılama miktarı felan?