Casper ve monster arasında kaldım sonra casperin 1tblik bilgisayarını gördüm onun özellikleri daha iyi ama monster da kendine çekiyor bilmiyorum
Casper ve monster arasında kaldım sonra casperin 1tblik bilgisayarını gördüm onun özellikleri daha iyi ama monster da kendine çekiyor bilmiyorum
Ama bunlar oyun bilgisayarı yazılım için istiyorsun bence o fiyat bandında macbook alırsan daha iyi olur senin için çünkü bu bilgisayarlar ağır olurlar açıldığında çok ses çıkarırlar konsantre olamazsın.
Ya haklisin birkaç yerde de okudum ama ben de tam olarak ne istediğimi bilmiyorum :( öğretmenlik diş hekimligi yazılım falan derken napicam ne edicem çok meçhul
Baktım Macbook 2020 falan bu fiyat bandında açıkçası biraz oyun da oynamak istiyorum bilemiyorum teşekkürler tavsiyen için
Cevap
4Cevap
Bu üçü arasında Monsterı seçen bilgisayardan zerre anlamıyordur. Paran yetiyorsa 18999 tl olan casper'i, yetmiyorsa 14999 tl olan casper'ı al.
En son pc iyi sayılır ekran kartı daha iyi olan bir model iyi olursa senin için fırsat olur.
Araştır yazılımlar Apple da varsa 13 inch Macbook al yoksada Macbook benzeri normal laptop al
Çok pahalı
Hangisi
Monster
Niye
Notebookda daha iyi sadece notebook odaklı
Casper birçok şeyde var ama bana göre kötüler
En İyi Cevap