2-https://ty. gl/y8tykndq69
3-https://ty. gl/7knt2ycye7
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun uğraşlar sonucu bilgisayar secimimi 3 secenege indirdim. Sizce hangisi?
1-
2-
3-
Ürünleri göremiyorum tekrar link atabilir misin.
Linkler neden böyle oluyor anlamadim😒
Jsndn yine açılmıyo indiriliyor diyo sayfa için gelmiyo
Bilmiyorum sinir oldum nssjsjs
Bütçen ne kadar senin tam olarak ve pc yi ne için kullanacaksın
11k ya kadar bütcem var yeni mezun end. mühendisiyim normal günlük kullanım için ve sap gibi uygulamaları kaldırabilecek bir bilgisayar arıyorum
Oyun falan oynamayacaksın yani sap gibi uygulama derken uygulama adı mı sap
Ben bakayım bir eve gidince başka modellere işlemcinin u değilde H serisi falan bulabilirsek daha iyi olur
Ürün kodunu yazayım bari : 1- 82ku00vntx
2- 82kc004etx028
3- 82h802c5tx
Yardımcı olabilirsen cok sevinirim gercekten. Bilgisayardan gram anlamıyorum bir iki video izledim iste :/ teşekkür ederim bu arada :)
Evet uygulamanın adı sap
Tamamdır rica ederim eve gidince bakıcam ama bana hatırlatman lazım ya 😅 unutuyorum bazen
Tamamdır, benim unutmam mümkün değil zaten😂😂
😂😂 bende unutmazsam yazarım zaten de dürtükle arada beni
Hahha tamam😂
😅😅
Ben yatıyorum iyi geceler dilerim size, müsait olduğunuzda da bakabilirseniz cok sevinirim :)
İyi geceler :) tamam tamam bakarım ben en kötü sen uyanınca yaz buraya 😅
Eig için de teşekkürler
Rica ederim, bakabildiniz mi?
Günaydın bu arada😊
Günaydınn :) Evet gece baktım piyasa çok kötü olmuş gerçekten senin attıklarından daha mantıklı bir ürün bulamadım daha sonra Foruma konu açtım öneriler için oradan gelen öneriler de hep aynı yani. senin attığın Ryzen 7 5700U işlemcili laptopun daha mantıklı diğer bulduklarımdan hatta forumda gelen önerilerden :D 11 Bine de laptop kalmamış resmen yani.
bütçe biraz fazla olsa belki daha farklı şeyler bulabilirdik ama Laptop fiyatları çok yükselmiş :/
Anladım, düsünüp bakmanız bile cok değerli inanın. son bir soru sorayım o halde bir öneri aldım onu bırakıyorum söyle, siz olsanız hangisini seçerdiniz? FHD21A40037TX modeli, linki bırakıyorum umarım bu sefer açılır😂https://m. turkcell. com. tr/pasaj/bilgisayar-tablet/bilgisayarlar/laptoplar/lenovo-thinkbook-15-g3-acl-amd-ryzen-7-5700u-8-gb-512-gb-ssd-freedos-15-6-inc-fhd-21a40037tx? seller=1883&color=1005207&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.30.7
Sizin attığınız 12 bin TL lik ürüne göre her şey aynı sayılır bunun ram kapasitesi düşük ve ekranı daha büyük, Fiyatı da bütçenize uygun.
Artık bu bütçeye en fazla bu sistemler oluyor zaten.
Bütçe 11binse bu attığınızı alırdım haliyle 😁
Freedos işletim sistemi olduğundan kendiniz windows yüklemeniz gerekiyor bunu da unutmayin :) bilmiyorsanız bile etrafınızdan biri biliyordur illaki klasik format atmak yani
Fiyatına bakmayın trendyol linkini atamıyorum😂 hepsiburada da 12 bin gözüküyor Şu an trendyolda 10.800 daha uygun yani. O halde 16gb olanı alacağım sanırım. Cok teşekkür ederim.
Dediğim gibi ekranı küçük onun sadece yine format atılması falan gerekiyor :)
Ne demek pek yardımcı olamadık maalesef :)
Şimdiden hayırlı olsun
Neden format atmak gerekiyor?
İşletim sistemi yok çünkü kurmanız lazım
Evet biliyorum ama bunu yapmak için format atmak gerektiğini bilmiyodum. Neyse bilgisayar gelsin de onu bir sekilde hallederim videolarla
Anlatirim gerekirse ben windows kurulu usb lazım ama sana
Teşekkür ederim gerçekten, eğer yapamazsam mutlaka yazarım size.
Tabi yardimci olmaya calisirim rica ederim
Cevap
2Cevap
Seçenekler görünmüyor ki
Güncelledim.
Yeni mezun oldum, mühendisim pro olmasına gerek yok orta halli hem ofis hem ev icin bakıyorum. Oyun oynamıyorum. başka önermek istedigin varsa önerilere açığım
7 numara olsun. En sevdiğim
Soruyu güncelledim. sistem linkleri kabul etmemis
Bilmem 🤷
Sitede yeni değilim ve bu yüzden gizliyim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar