İnternet & Teknoloji Whatsapta mavi tik ve son görülmeniz açık mı kapalı mı? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kapalı benimki. Çok da rahatm diğer türlü mesj attgnda anında cvp beklio millet sank zorundaymism gbi de davranio kapattm canım ne zaman isterse o zmn yazıyorum görüyorum Whatsapta mavi tik ve son görülmeniz açık mı kapalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Whatsapta mavi tik ve son görülmem açık tabi ki. 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri kapalı değil ama kimseye de anında cevap vermem müsait değilsem. Niye hemen cevap vermedin diye de kimsenin tribini çekemem 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Son Görülme - Çevrimiçi Bilgisi - Okundu Bilgisi - Mavi Tik kapalı. 0 5 Yorumla seyda028 +1 yıl Bnmde Yorumla XG10AV +1 yıl Gruplara davet etme seçeneği de kapalı. O da güzel, dene bir ara. Yorumla seyda028 +1 yıl Gruba ekleyen yk o konuda rahatm Yorumla XG10AV +1 yıl Allah’ın sevdiği kul işte. Yorumla seyda028 +1 yıl 😅😅 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı. Evet, ikisi de açık.Son görülmeyi kapatmıştım. Yeni açtım sayılır.AÇIK OLMALI 😪 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl açık, karşımdaki beni ipliyor mu iplemiyor mu görüyorum. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Açık mavi tık. Profil fotoğrafı kisilerim son görülme kisilerim 0 0 Yorumla
BLOGSÖZLÜK Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl benim açık gizlicek bişimiz mi var alla sen skjsdkj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açık ikiside kimsenin bir beklentiside olduğunu sanmıyorum çünkü zorunda değilim ister yazar ister yazmam bu kadar basit 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. İkisi de kapalı.. Kimsenin görmesine ya da bilmesine gerek yok.. 0 0 Yorumla
maceracigencxxyy8 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Açık isteyen xevap bekleyebilir umrumda degil 0 0 Yorumla
bluehistory Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İkisi de açık. Kime ne zaman cevap vereceğime ben karar veriyorum. 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Son görülme mavi tik çevrimiçi hepsi kapalı 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Ne var ne yoksa hepsı kapalı 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. Son görülmem kapalı, mavi tık açık 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum sık kullanmam uygulamayı 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 340 cevap paylaştı. Açık kimseden çekinecek biseyim yok çünkü 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı. Açık. 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı. Hepsi kapalı 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. Açık. 1 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. hepsi açık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Whatsapta mavi tik ve son görülmem açık tabi ki.
Hiçbiri kapalı değil ama kimseye de anında cevap vermem müsait değilsem. Niye hemen cevap vermedin diye de kimsenin tribini çekemem
Son Görülme - Çevrimiçi Bilgisi - Okundu Bilgisi - Mavi Tik kapalı.
Bnmde
Gruplara davet etme seçeneği de kapalı. O da güzel, dene bir ara.
Gruba ekleyen yk o konuda rahatm
Allah’ın sevdiği kul işte.
😅😅
Evet, ikisi de açık.
Son görülmeyi kapatmıştım. Yeni açtım sayılır.
AÇIK OLMALI 😪
açık, karşımdaki beni ipliyor mu iplemiyor mu görüyorum.
Açık mavi tık. Profil fotoğrafı kisilerim son görülme kisilerim
benim açık gizlicek bişimiz mi var alla sen skjsdkj
Açık ikiside kimsenin bir beklentiside olduğunu sanmıyorum çünkü zorunda değilim ister yazar ister yazmam bu kadar basit
İkisi de kapalı.. Kimsenin görmesine ya da bilmesine gerek yok..
Açık isteyen xevap bekleyebilir umrumda degil
İkisi de açık. Kime ne zaman cevap vereceğime ben karar veriyorum.
Hepsi açık. Hepsini kapatanlar hayalet bence.
Son görülme mavi tik çevrimiçi hepsi kapalı
Son görülme açık mavi tik kapalı
Ne var ne yoksa hepsı kapalı
Son görülmem kapalı, mavi tık açık
Hatırlamıyorum sık kullanmam uygulamayı
Haberim yok bilmiyorum
Açık kimseden çekinecek biseyim yok çünkü
Ekleyelim birbrimizi görürüz😂😂
Kapalı benim de
Senin için açtım
sadece mavi tik açık
Acik