Hepsi tertemiz açık..😃 kim açık kim kapalı bakmıyorum bile... kendi kendilerine ego kasan kişiler kapatıyor bence... Sanki herkes peşinde, sanki herkes onu takip ediyor gibi kendi kendine bir kapatıp bir açıyorlar akıllarınca gizemli bir hava yaratmaya çalışıyorlar... Ezik egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar
mesela şu an burda yorum yazıyorum. ee herkes görüyor. isteyen okur zaten .. öyleyse niye profilim kapalı mesaj kutum kapalı.. açık olmalı değil mi? .. Benim. kapatma sebebim sitede ki abazalar yüzünden onlar olmasa burdada açarım bütün sistem ayarlarını 😃😃
Profil açık olunca... yazdığın sağlıklı göruşleri okuyup o görüşü. Sağlıksızlaştırıp.. adına gelip yorum altı bel altı seyler yazıyorlar ihtibarımı zedeliyorlar 😃😃
Okundu bilgim de son görülmem de kapalı. Korkulacak ya da güveni zedeleyecek bir hadise olarak görülse de değil. Kendi adıma söylemem gerekirse okundu bilgisi ve son görülme yüzünden sürekli trip yediğim için kapalı tutuyorum.
Bazen mesajı okuyorum tam cevap yazıcam araya bir şey giriyor, 10 dakika cevap yazmadıysam trip üstüne trip yiyordum şimdi kafam rahat 😌 İlgi kaynaklı değil aslında karşımdakilerin sabırsızlığından hep 😅
Ben bu konuda onları haklı buluyorum düşünsene heyecanla senle konuşuyoruz ve sen beni on dakika bekletiyorsun ne onu üç dakiika bekletsen tribi yersin. D
Gerçekten önemseyip heyecanla sadece onunla konuşsan emin ol sokarsın o da aynı anda beş altı kişiyle konuşyosra trip atmamalı atmaz da ama sadece senle konuşup telefon elinde üç dakika bkeliyorsa hoş değil kız :)
Trip atanlarımı baş üstünde tutasım geldi anlık 😅 Evde olduğum süreçte trip yesem tamam ama işte olduğum saatlerde trip yiyor olmak hoşuma gitmiyor, hatta bir tık bencillik gibime geliyor. Keyfi olarak geç cevap veren tiplerden değilim zaten, okuyup ya da çevrimiçi olup cevap vermediysem mutlaka bir işim vardır. Benim durum biraz bununla alakalı 😅