Adobe kursuna falan yazılcam bana kullanışlı ne önerirsiniz laptop olarak veya bilgisiyar daha mı iyi olur bunun için? Apple veya huwaei markaları iiyi diyorlar
NOT: 16k bütçe ::(((
Adobe kursuna falan yazılcam bana kullanışlı ne önerirsiniz laptop olarak veya bilgisiyar daha mı iyi olur bunun için? Apple veya huwaei markaları iiyi diyorlar
NOT: 16k bütçe ::(((
adobe'un hangi uygulamalarını kullanacaksın? 16k biraz düşük, taşıman gerekmiyorsa ya da ev dışında bir ortamda kullanman gerekmiyorsa bu bütçelerde masaüstüne yönelebilirsin.
Cevap
6Cevap
Apple ve Huawei'ye kesinlikle bulaşma.
Alabileceğin en iyi bilgisayar bu, https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506lhb-hn323-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-156-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000028VLR2?url_src=and-product-detail
16K bütçeyle apple'a istesende bulaşamazsın : )) Onun için 25-30K en az çıkman gerek. Huwaei es geç Asus bakabilirsin.
Geçen aylarda şunu almıştım. https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g770-1140-bvl0x-b-intel-core-i5-11400h-16gb-500gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00000B7X1C senin bütçenin üstü 17K ya almıştım şimdi artmış ben after kullanıyorum bu bütçeye alınabilecek en iyi laptop buydu. Hangi programı kullanacaksın ona da bağlı bu. Render almayacaksan alacağın herhangi bir laptop işini görücek zaten. Taşımayacaksan bence masaüstü al. Masaüstüyle laptop kıyas edilemez bile. Masaüstü her türlü daha iyi ama onda da bütçe yine artar. Bu fiyata zor
Adobe kocamaaan bir firma kullanacagin programin sayfasinda minimum sistem gereksinimleri yazar genelde. Ama o fiyata harici ekran kartı olan bir laptop zor
Var hocam RTX 3050'ler var o fiyatlara.
Bu ülkede üzmeyecek şeylerle karşılaşmak zor. Rica
@carsngirls ee dogru gigabyte'ın falan var ama bu kadar paraya o laptop alinmaz.
Alabiliyorsanız MacBook Pro (Air değil) almanızı öneririm. Bütçenizi çok aşarsa Huawei de işinizi görür. MSI'yın oyuncu modelleri de iyidir. RAM'i yüksek tutun alırken...
Bence 2014 model Renault Dacia tarzı otomobillere bakabilirsiniz
Asus
Apple kesinlikle
Eskiyi bilmiyorum en yenisini kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?