İnternet & Teknoloji Bugün sipariş ettiğim kulaklık bir teki bozuldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapcamm Güncellemeler+1 yıl Düzeldi lan nasıl oldu Bugün sipariş ettiğim kulaklık bir teki bozuldu? Cevapla Sipariş Soruları Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Bende öyle bir sey yasamistim 2 gün sonra saglam olani da bozuldu sjjdjd kaliteli birşeye de benziyordu halbuki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaça aldın Yorumla ncwpnfpbwlncw +1 yıl 1500 küsur bir şeydi yazık oldu gerçi 2 hafta sonra bozuldu ben yere düşürmüştüm ondan kaynakli da olabilir Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Canim onu buraya değil de aldığın yere sorsana bi bakalim ne dicekler 😂 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun ama paran çöpe gitti 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İade edebilir miyim Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl İade ile uğraşır Mısın? Ben uğraşmazdım.. bi de kullanıcı hatası deseler 🤦🏻♂️ Kaç para verdin Yorumla Soran +1 yıl 325 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Değişim için talepte bulun Yorumla Soran +1 yıl Düzeldi Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hadi gözün Aydın olsun Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl iade etme şeyin varsa iade edebilirsin 0 0 Yorumla
Executor17 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bozuk gelmişse iade et sen bozduysan geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düzeldi Yorumla
Gentleman6776 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Vaaa dolandırıldıh laaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa böyle oldu Yorumla Gentleman6776 +1 yıl İade et, hatalı ürün diye Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Geri gönder 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olue mu Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende öyle bir sey yasamistim 2 gün sonra saglam olani da bozuldu sjjdjd kaliteli birşeye de benziyordu halbuki
Kaça aldın
1500 küsur bir şeydi yazık oldu gerçi 2 hafta sonra bozuldu ben yere düşürmüştüm ondan kaynakli da olabilir
Canim onu buraya değil de aldığın yere sorsana bi bakalim ne dicekler 😂
Geçmiş olsun ama paran çöpe gitti
İade edebilir miyim
İade ile uğraşır Mısın? Ben uğraşmazdım.. bi de kullanıcı hatası deseler 🤦🏻♂️ Kaç para verdin
325
Değişim için talepte bulun
Düzeldi
Hadi gözün Aydın olsun
Garanti diye bişey var
iade etme şeyin varsa iade edebilirsin
Bozuk gelmişse iade et sen bozduysan geçmiş olsun
Düzeldi
Vaaa dolandırıldıh laaa
İlk defa böyle oldu
İade et, hatalı ürün diye
Geri gönder