YouTube de flan olumlamalar var zararlı mı değil mi bilmiyorum
Para olumlamayi hedef olumlamayi vs. Siz ne düşünüyorsunuz.
YouTube de flan olumlamalar var zararlı mı değil mi bilmiyorum
Para olumlamayi hedef olumlamayi vs. Siz ne düşünüyorsunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiçbir zararı olmaz. Olumlamalar aynı manifest gibi, hedeflerini bilinçaltına yerleştirerek onlara daha hızlı ulaşmanı sağlar ve motivasyon arttırır.
Faydası olur mu sence
Tabii ki. Ben istediğim bir çok şeyi bu sayede elde ettim. Özellikle akademik başarım ve maddi olarak. Ama olumlama ve manifest yapayım, sonra yatayım, hayallerime ulaşayım diye bir şey söz konusu değil. Uğraşmak ve çalışmak da önemli.
Ne kadar süre boyunca dinledin
Ben kendimi belli bir süreyle kısıtlamıyorum ya da katı bir rutin de uygulamıyorum. Boş olduğum günlerde hatta bazen aynı gün içinde bir kaç defa olumlama ve manifest yapıyorum. Önemli olan ne kadar dinlediğin değil hedefine ulaşacağına ne kadar inandığın.
Ulaşır mıyım sence YouTube de yorumlarda bazıları olumlu sonuç aldığını yazmışlar
Yaşam tarzına göre çok uçuk kaçık bir hayalin, hedefin yoksa elbette ulaşırsın.
Eywallah
Bi zarari yok yapabilirsin
Faydası olur mu ki?
Olur
Sen hiç yaptın mı
Evet yaptim faydasinida gordum yine yapmayi dusunuyorum kafam duzeldigi zaman
Ne kadar sürede faydasını gördün acaba?
Olum lama
Bir yere kadar okey bir yerden sonra sıkıyor bi ara ben de takip ediyordum bilmiyorum ya
Etkisi oldu mu peki sende
Birkaç yıl öncesinde yapıyordum yani şöyle etki oluyordu zihnim biraz olsun dinleniyormuş gibi oluyordu ama öz şefkat olumlamaları yapıyordum onlar daha güzel oluyor
Bnde para olumlamasi flan dinliyordum almak istediğim şeyler var mesela motorsiklet biraz yazılım bilgim var onlarla birşeyler yapmaya çalışıyorum olur mu sence
Bilmiyorum hiç denemedim biraz saçma geliyor ama olabilir de
Birkac yıl önce yapıyordum dedin
Para olumlaması yapmadım hiç öz şefkat vs o tarz şeylerdi
Öz şefkat dinlenmek için mi
Çok güzel olumlamalar var öz şefkat olumlamaları yaz çıkar :)
İllüminati aklıma geldi sübliminal mesajlar vb.