Bence kesinlikle çıktı enkazdan ancak gizleniyor.
İmkansız 5 gundur ne annesinden ne kendisinden haber alinamamasi
Bence kesinlikle çıktı enkazdan ancak gizleniyor.
İmkansız 5 gundur ne annesinden ne kendisinden haber alinamamasi
Ne kadar çok gündem oldu şu çocuk ya normal sıradan bir vatandaş aç susuz soğuk 8 lat altta 1 hafta oldu hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah rahmet eylesin gereksiz gündem oldu sosyal medyada bir sürü bir şeyler deniliyor ilgilenmiyorum Allah rahmet eylesin
Cevap
9Cevap
Ölmüş olabilir. bu kadar çok kişi canı ile uğraşırken sırf ünlü diye birini bu kadar konuşmamalılar
Bu kadar insan canı için uğraşırken tek bir kişinin durumu ve hakkında konuşulan spekülasyonlar önem taşımıyor.
Çıksa nereye gizlenicek neyden kaçıyor Allah aşkına bunlar nasıl düşünceler? Teşhis edilemeyen cenazeler var belki onlardan birisi veya hâlâ enkazda.
Kaçıyor demedim zaten enkazdan çıktı dedim. Ölü de çıkarılmış olabilir , keza Gülben Ergen öyle soyledi zaten.
1 haftada canlı kalması imkansız gibi bir şey
O çocuk öyle biri değil bence ama çok sevgisiz hissetiren kalbini kıranlar vardır hala kurtulmasını umut ediyorum
Çıkmadı daha muhtemelen ama bu saatten sonra sağ çıkma ihtimali çok düşük ya da ailesi çok duyulsun istemiyor çıktı ama ölü ve sonradan açıklanacak
yav o kim ki gizlenecek ona mı taktınız. biraz akıllı olun sanki çok farklı çok değerli birisi normal insan işte
Çocukla o kadar alay ettiler ki artık ünlü olmak istemiyor bence
Bunle ne saçma saçma şeyler böyle ya size mi kaldı bu düşünceler
5 gün mü? 7 gün oldu... Yaşıyor da olabilir, Allah bilir...
çıktıya paylasımlar felan yapıldı
Yok hala enkazda biliniyor
Ailesi bir şey demedi.
Link?
Yalan işte çıkmadı..
Dilan Polat ve Pau yakın takipçisi. Daha ses yok.
Neden gizlensin ne özelliği var?
böyle birşeyin yalanı mı olur
Öldü bence.
bilemeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?