İnternet & Teknoloji Cihaza bağlandı. İnternet bağlantısı sağlanamıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cihaza bağlandı. İnternet bağlantısı sağlanamıyor hatası ne demek? Nasıl düzelir bilgisi olan var mı? Cihaza bağlandı. İnternet bağlantısı sağlanamıyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 497 cevap paylaştı. Bağlanılan cihazın internet sorunu olduğu için olabilir ya yavaştır ya da yoktur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 3 farklı cihaz da da aynı hatayı vermez ama o yüzden farklı bir şey var yine de teşekkürler ama Yorumla Merveniizzz +1 yıl Ağ ayalarlarını sıfırlayın düzelir büyük ihtimalle Yorumla Soran +1 yıl Düzelmedi 🥺 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Internetin yok ya faturayi odemedin ya da internet yok 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Faturayı dün ödedik daha yine de teşekkürler ama Yorumla Eskiblablacı +1 yıl Modemi ac kapa yapmadiysan dene olmazsa bir firmayi ara... turk telekomunsa kafasina esip alt yapiyi yenileyesi falan gelip interneti kesiyor Yorumla Soran +1 yıl Sabah denedim lakin bir fark olmadı kâr yağıyordu sabah onun yüzünden oldu muhtemelen sadece power ve wlan ışıkları yanıyor Yorumla Eskiblablacı +1 yıl Ara bence hava sartlarindan ineternet gittigini hic duymadim Yorumla Soran +1 yıl 8 şehir gezdim Eskişehir Denizli ve Diyarbakır gittiğim şehirlerden havası en sert olan bu üçü şu an da Diyarbakır'dayım sabaha kadar bir şey yoktu uyandığımda kar başlamıştı ondan olabilir diye şüpheleniyorum Yorumla Eskiblablacı +1 yıl Kablolar yer altinda yani alt yapi yenilemesi vs yoksa olmaz gibi.. Yorumla Soran +1 yıl Ya çalınmışsa kablolar olduğum mahallede bu tarz şeyler çok oluyormuş 😑 Yorumla Eskiblablacı +1 yıl Şey simdi olmaz diyemicem😂 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef ki Diyarbakır'ın en tehlikeli mahallesinde yaşıyorum eskiye göre şu an düzelmiş ama yine de belli olmaz alt yapı çok para yapıyor sonuçta 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bağlanılan cihazın internet sorunu olduğu için olabilir ya yavaştır ya da yoktur
3 farklı cihaz da da aynı hatayı vermez ama o yüzden farklı bir şey var yine de teşekkürler ama
Ağ ayalarlarını sıfırlayın düzelir büyük ihtimalle
Düzelmedi 🥺
Internetin yok ya faturayi odemedin ya da internet yok
Faturayı dün ödedik daha yine de teşekkürler ama
Modemi ac kapa yapmadiysan dene olmazsa bir firmayi ara... turk telekomunsa kafasina esip alt yapiyi yenileyesi falan gelip interneti kesiyor
Sabah denedim lakin bir fark olmadı kâr yağıyordu sabah onun yüzünden oldu muhtemelen sadece power ve wlan ışıkları yanıyor
Ara bence hava sartlarindan ineternet gittigini hic duymadim
8 şehir gezdim Eskişehir Denizli ve Diyarbakır gittiğim şehirlerden havası en sert olan bu üçü şu an da Diyarbakır'dayım sabaha kadar bir şey yoktu uyandığımda kar başlamıştı ondan olabilir diye şüpheleniyorum
Kablolar yer altinda yani alt yapi yenilemesi vs yoksa olmaz gibi..
Ya çalınmışsa kablolar olduğum mahallede bu tarz şeyler çok oluyormuş 😑
Şey simdi olmaz diyemicem😂
Maalesef ki Diyarbakır'ın en tehlikeli mahallesinde yaşıyorum eskiye göre şu an düzelmiş ama yine de belli olmaz alt yapı çok para yapıyor sonuçta 😂