Kedilerimin modemi yere çalma sonucu modemde wan ışığı yanmıyor. Power ve wifi yanıyor. Telefonda bağlandı internet erişimi yok diyor. Nasıl çözebilirim? Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Yok dün de öyle oldu teknik servisten geldiler çözüldü. Şimdi kendiliğinden gitti
Güncellemeler
+1 yıl
Çok şükür kendiliğinden düzeldi. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim
En iyisi temsilci ile görüş. Onlar senin için modemi uzaktan kontrol eder. Uzaktan bağlantı sağlanamaz ise saha ekiplerini size yönlerindirir. Aciliyetin olduğunu söyle hemen gelsinler.
Aynen öyle çok üzülüyorum hallerine ama hangisini tutuyum ki 5 taneler evdekiler uyuyunca bunlar başlıyor kudurmaya evde bozmadıkları, kırmadıkları eşya kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
En iyisi temsilci ile görüş. Onlar senin için modemi uzaktan kontrol eder. Uzaktan bağlantı sağlanamaz ise saha ekiplerini size yönlerindirir. Aciliyetin olduğunu söyle hemen gelsinler.
Muhtemelen kablolarda temassızlık oluşmuştur..
O ne demek
Modem düşünce kablolar yerinden oynamış ve zarar görmüş olabilir...
resetle dene, olmuyorsa içinde bir parça kopmuştur.
ana girişteki cat6yı söküp tekrar tak jak çıt etsin. yine düzelmezse modem bozulmuş demektir
Resetle eğer olmazsa modemin markası neyse arıyıp sor yardım ederler Muhtemelen için de ki bir şey yerinden oynamıştır
Kedileri bu yüzden eve almıyorum hanımefendi
Zaten dün abimin elinden zor aldım bu sefer kesin öldürür
Onlar Allah'ın sessiz kulları hanımefendi modemden uzak tutun anlamaz Onlar
Aynen öyle çok üzülüyorum hallerine ama hangisini tutuyum ki 5 taneler evdekiler uyuyunca bunlar başlıyor kudurmaya evde bozmadıkları, kırmadıkları eşya kalmadı
Ayrı bir yer yapın onlara dışarıda
Adsl (Dsl) ışığı ne durunda?
Yanmıyor
Dsl kablosunu kontrol et. Ince bir kablodur. Duvardaki giriş kismindan çıkmış olabilir.
2 kablo var zaten ikisini de kontrol ettim çıkarıp geri taktım ama olmadı
arızallnmış yenisini al
güle güle kullan
Teşekkür ederim. Kedilerim dayaktan kurtuldu en çok ona sevindim.
dayak atma nefret ederler sendn
Ben değil abim dün beri rahat bırakmadılar modemi kaç kez düşürdüler servis geldi falan
Bozulmuş
Reset at