İnternet & Teknoloji 1 ay Discord uygulamasını kullanıyor musunuz, seviyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Discord uygulamasını kullanıyor musunuz, seviyor musunuz? Cevap Yaz 34 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 444 cevap paylaştı. Hayır fotoğraf odasına yazı yazmış ve azar işitmiş biriyim 😂 2 0 Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 24 , eic 45% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet, kullanıyorum. Sevdiğim bir uygulama.Hem Discord sayesinde gelir sağlıyorum, hem de oyunlardaki tüm gruplarım DC üzerinden. 0 0 Yorumla
Strexs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Hayır boş gerekeiz bir kitlesi var , sadece sesli sohebt için neden kullaniyim 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Discord kullanmıyorum sadece arkadaşlar çağırırsa gidiyorum ama şu an kullanmıyorum 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 439 cevap paylaştı. Üyeligim var ama kullanmiyorum isim oldugunda kullaniyorum 0 0 Yorumla
beceriksiz94 Takip Et Bilge Yaş: 28 1 ay Seviyorum ya sadece konusunca beni dinleyen baska kimse var mi ki :( hdgdgdgdbhd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay kullanıyorum sadece ben ve arkadaşlarım için karaktersiz insan dolu 0 0 Yorumla
TheLastGoodbye Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay iletişim aracı olarak bunu kullanıyoruz iş yerindekilerle 0 0 Yorumla
Dilaraa69 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 ay Hayır ne işe yarıyor ne gibi özellikleri var bilen anlatabilirmi 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 1 ay Ergen velet medyası gereksiz. Kullanmam yani. 0 0 Yorumla
BENASİS Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Oyunlar için kullanırdım uzun zaman önce... 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yükledim ama beceremedim ya cok karısık 🥺 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 733 cevap paylaştı. Hı yazan oldukça giriyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır fotoğraf odasına yazı yazmış ve azar işitmiş biriyim 😂
Evet, kullanıyorum. Sevdiğim bir uygulama.
Hem Discord sayesinde gelir sağlıyorum, hem de oyunlardaki tüm gruplarım DC üzerinden.
Hayır boş gerekeiz bir kitlesi var , sadece sesli sohebt için neden kullaniyim
Discord kullanmıyorum sadece arkadaşlar çağırırsa gidiyorum ama şu an kullanmıyorum
Üyeligim var ama kullanmiyorum isim oldugunda kullaniyorum
Seviyorum ya sadece konusunca beni dinleyen baska kimse var mi ki :( hdgdgdgdbhd
kullanıyorum sadece ben ve arkadaşlarım için karaktersiz insan dolu
iletişim aracı olarak bunu kullanıyoruz iş yerindekilerle
Hayır ne işe yarıyor ne gibi özellikleri var bilen anlatabilirmi
Ergen velet medyası gereksiz. Kullanmam yani.
Telefonumda var ama kullanmıyorum pek 🙃
Oyun oynarken kullanıyordum
Kullanıyorum arada sırada
kullanıyorum. çok sevdiğim bir uygulama
Oyunlar için kullanırdım uzun zaman önce...
Yüklü ama aktif olarak kullanmıyorum
Yükledim ama beceremedim ya cok karısık 🥺
Evet buradan sonra en sık girdiğim yer
O ne bilmiyorum bile.
Hı yazan oldukça giriyorum.