Discord kullanım amacınız nedir?
2 ay
Discord kullanıyor musunuz?

Discord kullanım amacınız nedir?
7/24 aktif kullanıyorum 15 yıllık sanal arkadaşlarım var bir aradayız oyun oynamak için bir şeyler izlemek için çok iyi
Önceden RaidCall vardı kapatılınca dc yükseldi
ÖN BİLGİ: discord sadece oyuncular için kurulmuş sesli ve görüntülü arka plan platformudur oyun oynamayıp karı kız düşürme yeri değildir eli s2nde olanlar girmesin
Cevap
31Cevap
7/24 ordayım. iş amaçlı ve bir kaç arkadaşla olan topluluğumuzda aktif olduğumdan kullanıyorum. güzel platform
Çoğu zamanımı orada geçiriyorum ben de güzel bir yer
deprem zamanında kullanılan çeşitli deprem uygulamaları vardı belki haberin vardır. oradaki discord sunucusu için bot'u yazan ekipteydim bende. kendi sunucumuz için de birkaç bot yazmıştım. yani aynı zamanda geliştirici dostu da bir uygulama. bunlar haricinde kimin sunucuda kaç saat geçirdiği gibi istatistikleri de tutabiliyorsun. göründüğünden daha detaylı bir uygulama yani
Kanalıma katılmak ister misiniz
Sohbet eğlence icerikli
Senelerdir kullanıyorum. Oyun gruplarım için kullanmanın yanı sıra Discord'da ek işler yapıyorum. Sunucu yönetimi, sıfırdan kurulum yapma vs..
Aylık ücretli 2 tane moderatörlüğünü yaptığım YKS sunucusu var.
Evet kullanıyorum bir kaç nedeni var
Sen kullanıyor musun
Evet kullanıyorum ben de
Sohbet muhabbet yeni insanlar tanımak amaçlı kullanıyorum
Tâbi neden olmasın
Nasıl isterseniz
Siz yazın ben bulurum sizi
Hayır daha önce hiç kullanmadım. Neredeyse yeni bile öğrendim.
Çok güzel bir ortam yeni insanlar tanıyor ve eglenebiliyorsun.
Kullanmıyorum
Adını da burada duydum
Öyle her uygulamayı kullanmaya meraklı, meyilli biri değilim
Burası bile fazla
Hayır kullanmıyorum. Çünkü çok oyun oynayan biri değilim. Oynasaydım kullanırdım.
HOI4 oynarken bir de yabancılarla konuşmak için.
Sosyalleşmek, yeni şeyler öğrenmek ve sevdiğim arkadaşımla konuşmak.
Lol veya dğer online oyunları oynarken iletişime geçmek
Evet sınıftan birkaç çocuk var onlarla oyun oynuyoruk bazen. Oyun oynarken konuşmak veya sohbet etmek için kullanıyorum.
Kanalıma katılmak ister misin
Online oyun oynarken arkadaşlarımla discord kullanırdık. Hep beraber grup sohbeti gerçekleştirirdik. Amma velakin artık fazla kullanmıyorum.
Yeni bir gruba ne dersin 😌
Senelerdir kullanıyorum zaten kullanım amacım sohbet arkadaş edinmek çok fazla sanal arkadaşım bulunuyor
kullaniliyorum sunucum var onun disinda da cok kullanmiyorum
Sunucuma katılmak ister misin
gonder gelsin
Kullanmıyorum ama discordçu sönmez diye bir adam varmış orada ve ibrahim atabey ona pilav yayını açmış sadece onu biliyom
saçma sapan bir uygulama hiçbir verimli özelliği yok.
Evet, oyun için iletişim kurmak için kullanıyorum.
Evet kullanıyorum sadece buradan edindiğim arkadaşlar için
Bişey sorucam kullananlara
Sevgilimde kullanıyo ben kullanmıyorum pek arkadaşlarıyla oyun oynarken iletişim kuruyo
Tanımadığı kızların istemsizce katıldığı oluyomu yani onlar almasa bile katılabilirmi
dc linkinden sunucuya gelirse sohbet edebilir
Şöylemi misal sizin bi gurubunuz var 5 kişi diyelim bunlarla sesli iletişim oyun esnasında ama istersen link aracılıyla farklı guruplarada girebilirsin
hem gidebilirsin hemde kendi sunucunun linkini ona atarsin o sunucuna gelir sonra sese dahil edebilirsin
Aktif olarak kullaniyorum. Arkadaslarla oyun sohbet icin
Evet kullanıyorum oyun grubum var
Kanalıma abone olmak ister misin 😂
En İyi Cevap