İnternet & Teknoloji 1 ay İnstagram hesabında silinen mesajlar geri getirilir mi? Yaban00 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Acil. İnstagram hesabında silinen mesajlar geri getirilir mi? Cevap Yaz 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Fatih2134 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 87% 1 ay Evet. Verilerimi indir var oraya bas mail olarak geliyor 0 2 Yorumla Yaban00 1 ay Gelmemesini istiyorum. Yorumla Fatih2134 1 ay Kendiliğinden gelmez zaten Yorumla
Bülentadn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Gelmez. Silmişsin zaten ne gereği var geçmişi kurcalamaya 0 9 Yorumla Yaban00 1 ay Gelmesinde zaten Bülentadn 1 ay Himmm senin aleyhine olan bir yazışma Yaban00 1 ay Yanlış bir şey değil. Ama ağır seyler Bülentadn 1 ay O nedenle ig den herkesle konuşulmaz Yaban00 1 ay Herkes değil zaten. Abim Bülentadn 1 ay Abi ile ağır şeyler konuşulmaz Bülentadn 1 ay @Yaban00 takip edermisiniz Yaban00 1 ay İçinden atamadigin kiri, kusmak zorunda kalırsın. Bende küstüm. O yarayı içimde açan insana. Bülentadn 1 ay Seni çok üzmüş anlaşılan
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Getirilmez 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 29 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. gelmez canım 1 0 Yorumla
Chamberlain_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 ay gelmez. gecmis olsun 0 2 Yorumla Yaban00 1 ay Gelmesinde zaten Yorumla Chamberlain_ 1 ay gelmez de zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet. Verilerimi indir var oraya bas mail olarak geliyor
Gelmemesini istiyorum.
Kendiliğinden gelmez zaten
Gelmez. Silmişsin zaten ne gereği var geçmişi kurcalamaya
Gelmesinde zaten
Himmm senin aleyhine olan bir yazışma
Yanlış bir şey değil. Ama ağır seyler
O nedenle ig den herkesle konuşulmaz
Herkes değil zaten. Abim
Abi ile ağır şeyler konuşulmaz
@Yaban00 takip edermisiniz
İçinden atamadigin kiri, kusmak zorunda kalırsın. Bende küstüm. O yarayı içimde açan insana.
Seni çok üzmüş anlaşılan
geliyordu en son ben birkaç kez yaptım
Sanırım yok öyle bi şey
Geliyor bildiğim kadarı ile
Hayur gelmez
Veri indir
Hayır.
Hayir gelmez
geri getirmek mümkün
Getirilmez
gelmez canım
Gelmez kanka