Herkese merhaba arkadaşlar.
Benim bir fikrim var fakat fikir alıp verebileceğim kimse olmadığı için öncelik olarak size danışmak istedim…
Ben sosyal medyada ( YouTube , İnstagram , Twitter , Tiktok , Pinterest vb ) ülkemizi tanıtan ve anlatan yazılı , sesli videolar paylaşmayı düşünüyorum çünki gerek ekonomik koşullar gerek aile ve çevre kısıtlaması sebebi ile kısıtlı ölçü de bilgiye sahibiz. Bilmediğimiz milyonlarca güzelliğimiz var. Zaten ülke olarak ciddi bir problemimiz de var bu konular da. Bende bu konudan yola çıkarak kendime özgün bir kitle oluşturmak istiyorum mesela Türkiye’de 40.000 tane mağara varmış fakat yurt içi ve yurt dışındaki mağaraları araştıran insanlar sonucunda 1000 küsürler de mağara keşfedilmiş diyebilirim.
İşleyiş şeklim şu şekilde ;
81 ili Adana başta olmak üzere ( alfabetik sıraya göre ) tarihini sesli bir şekilde anlatarak oraya ait olan tarihi ve turistlik yerler , bilinenler ve bilinmeyen yerleri ile , neyi ile meşhurdur , insanları , yemekleri , şarkıları vs yani videoyu izleyen kişi hem Adana’yı güzel bir şekilde öğrenmiş olacak hemde gitmek isteyecek. Global olmayı hedefliyorum. 🙏
Gidişatı anladığınızı varsayarak fikir , düşünce ve önerilerinizi dinlemek istiyorum. Daha detaylı bir şekilde de anlatabilirim. Şimdiden cevap yazan ve okuyan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
enerji, iyi vakit geçirmek önemli. bence iyi olur
Konseptten çok tavır, enerji, iyi vakit geçirmek önemli.
Bunlar tamam zaten 😊
Çok uzun yazmışsın
Konu Türkiye olunca …
Kimse izlemez daha değişik bir şey bul
Mesela senden örnek verelim? Neden izlemezsin? ya da izlemen için içerik te ne olması gerekiyor?
Acun'un bir program i vardı Acun firarda diye o tarz bir şey olsa izlerim
Yeniliklere açık değilsen zaten izlemezsin
Yenilik değil ki bu senin dediğin boşa zaman kaybı bence insanlar kitap okumayı sevmiyor sen kitap gibi anlaticam diyorsun yapılmayan ı yap tekrara düşme
Hevesini kırmak istemiyorum ama gerçek bu
Bu zaten yapılmayan bir şey.
Yo kırmak değil gerçekleri konuştuğun için teşekkür ederim ama bence izlenir
İnşallah izlenir burdan yaz da çektiğinde bende izliyim emek vericeksin neticede
Tamamdır.