Ülkemizi tanıyalım mı?

Herkese merhaba arkadaşlar.
Benim bir fikrim var fakat fikir alıp verebileceğim kimse olmadığı için öncelik olarak size danışmak istedim…

Ben sosyal medyada ( YouTube , İnstagram , Twitter , Tiktok , Pinterest vb ) ülkemizi tanıtan ve anlatan yazılı , sesli videolar paylaşmayı düşünüyorum çünki gerek ekonomik koşullar gerek aile ve çevre kısıtlaması sebebi ile kısıtlı ölçü de bilgiye sahibiz. Bilmediğimiz milyonlarca güzelliğimiz var. Zaten ülke olarak ciddi bir problemimiz de var bu konular da. Bende bu konudan yola çıkarak kendime özgün bir kitle oluşturmak istiyorum mesela Türkiye’de 40.000 tane mağara varmış fakat yurt içi ve yurt dışındaki mağaraları araştıran insanlar sonucunda 1000 küsürler de mağara keşfedilmiş diyebilirim.
İşleyiş şeklim şu şekilde ;

81 ili Adana başta olmak üzere ( alfabetik sıraya göre ) tarihini sesli bir şekilde anlatarak oraya ait olan tarihi ve turistlik yerler , bilinenler ve bilinmeyen yerleri ile , neyi ile meşhurdur , insanları , yemekleri , şarkıları vs yani videoyu izleyen kişi hem Adana’yı güzel bir şekilde öğrenmiş olacak hemde gitmek isteyecek. Global olmayı hedefliyorum. 🙏

Gidişatı anladığınızı varsayarak fikir , düşünce ve önerilerinizi dinlemek istiyorum. Daha detaylı bir şekilde de anlatabilirim. Şimdiden cevap yazan ve okuyan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.

HARİKA, BENCE OLUR
HAYIR , OLMAZ. ( sebep belirtin )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ülkemizi tanıyalım mı?