İnternet & Teknoloji Oculus quest 2 alıcam kullanan bilen var mı? Asrdf Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Vr gözlükler nasıl çok heves ediyorum ama bilmiyorum tabi Güncellemeler+1 yıl Muhteşem bir şey kesinlikle tavsiye ediyorum Oculus quest 2 alıcam kullanan bilen var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben bir ara dandik bir tane aldım gözüm bozulcaktı 🤣 pahalı olanlar efsane ama bilgisayar bağlantılı olanlar dijitaller 0 4 Yorumla Asrdf +1 yıl Oculus ilk çıktığından beri takipçisiyim tr de hiç yoktu şu an da da servisi ve bayisi yok ama alıcam yurt dışı ürünü Yorumla SakarIQ +1 yıl Benimde ilgimi çekti ilerde vr oyun sistemi çok ilerlerse metin 2 tarz ya da call of duty tarz oyunlar çıkmaya başlarsa bende alırım Yorumla Asrdf +1 yıl Steamdeki çoğu oyun artık vr ile oynanıyo zaten Yorumla SakarIQ +1 yıl Ooo iyimiş ilerde alırım Yorumla
Yaşayabilmerem Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İlk defa duydum oyun oynamak için gözlük varmış vay be 1 4 Yorumla Asrdf +1 yıl Metaverse için Yorumla Yaşayabilmerem +1 yıl Hiç bilmem valla oyun oynamadığım için Yorumla Asrdf +1 yıl Sadece oyun oynanmıyo zaten. Sinema izleniyor arkadaş ediliniyor dünyayı gezebiliyosun Yorumla Yaşayabilmerem +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bir ara dandik bir tane aldım gözüm bozulcaktı 🤣 pahalı olanlar efsane ama bilgisayar bağlantılı olanlar dijitaller
Oculus ilk çıktığından beri takipçisiyim tr de hiç yoktu şu an da da servisi ve bayisi yok ama alıcam yurt dışı ürünü
Benimde ilgimi çekti ilerde vr oyun sistemi çok ilerlerse metin 2 tarz ya da call of duty tarz oyunlar çıkmaya başlarsa bende alırım
Steamdeki çoğu oyun artık vr ile oynanıyo zaten
Ooo iyimiş ilerde alırım
İlk defa duydum oyun oynamak için gözlük varmış vay be
Metaverse için
Hiç bilmem valla oyun oynamadığım için
Sadece oyun oynanmıyo zaten. Sinema izleniyor arkadaş ediliniyor dünyayı gezebiliyosun
Peki
Hiç bilmiyorum 🙄
Hiç gözlük kullanmadım
Araştırdım kullananlar oldukça memnun